Prima imagine cu interiorul viitorului Renault Espace: plafon panoramic uriaș

de Alexandru Monenciu
Marti, 07.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat prima imagine cu interiorul viitorului Espace. Aceasta este ultima imagine teaser, înaintea debutului oficial programat pentru data de 28 martie.

Francezii de la Renault sunt așteptați să dezvăluie noua generație Espace în 28 martie. Până atunci, însă, constructorul din Hexagon continuă campania de promovare și publică o ultimă imagine teaser. De această dată cu interiorul.

Știm deja că viitorul Renault Espace va fi disponibil în versiuni cu 5 sau 7 locuri. Deși este cu 14 cm mai mic decât actualul model, spațiu interior a fost îmbunătățit, susțin reprezentanții companiei.

Printre altele, pasagerii vor fi răsfățați cu un plafon panoramic din sticlă cu o suprafață de peste un metru pătrat. Acesta măsoară 1.33 metri lungime și 84 de centimetri lățime.

Așa cum spuneam, noua generație Renault Espace este așteptată să debuteze în 28 martie.

via Renault

Comentarii (6)

  • Banditos
    Ce chestie! Un Austral mai mare?
    2 0
  • Ati uitat sa spuneti ca debuteaza in 28 martie.
    0 0
  • Dacă Espace ar fi avut o fiabilitate si calitate decenta (cum era Skoda la un moment dat), adică să găsească compromisul între ce are nevoie clientul (nevoi reale) si preț, cu siguranța as fi avut si eu unul… din păcate calitatea vechilor Espace a lăsat mult se dorit la care se adăugă noua obsesie pentru caroserii SUV sau SUV-uleț si gata, am omorât o masina practica care ar fi putut oferi mult in multe situații.
    Noul Espace este cum zicea un antevorbitor, doar un Austral mai mare, deci nu Espace.
    2 1
  • Banditos
    @Dutz

    Ultima generatie inca era un monovolum...poate de asta nu s-a vandut? Acuma l-au transformat in SUV. Poate ca de data asta dau lovitura.

    Ce nu inteleg eu este fuga asta dupa versiunile in 7 locuri. Exista cerere atat de mare pentru asa ceva?
    0 1
  • Recunosc ca nu înțeleg nebunia asta cu SUV-uri. Deșii unde locuiesc am un XC60 (nu prea aveam alte variante in 2021, combi nu exista pe piața de aici..deloc), si sunt aspecte pe care la apreciez la un SUV, in România am un combi la care i-a venit timpul si va fi înlocuit de un Octavia Scout, deci tot combi. Ford au “ucis” S-MAX-ul, Renault la fel cu Espace, dar ambii producători cu probleme de fiabilitate (mașinile clar nu producatorul), iar la WV nu ma atrage Turan sau Sharan, pur si simplu estetic ma lasă rece.
    Rămân clar fan combi, iar varianta Scout aduce in plus ceea ce am nevoie fata de “bătrânica”… si păstrez partea de aerodinamică adică consum rezonabil. La XC60 T6 dacă trec de 150 este nasol, nasol rău…
    La faza cu 7 locuri… asta este, unii vor.
    0 0
  • Banditos
    Un om inteligent isi alege caroseria functie de necesitati (sau posibilitati) Am vrut si eu un SUV (nou) dar pretul a fost peste buget. Combi-ul e prea lung pentru oras iar portbagajul chiar daca practic, inutil de mare. Am ramas la un viitor lift/hatch (nu stiu exact ce e noul Civic) punand in ecuatie spatiul interior, portabagajul rezonabil dar mai ales placerea de a conduce. Cand voi fi mai mare voi opta pentru un cross.

    Variantele cu 7 locuri sunt fortate (chiar si din punctul de vedere al clientului) dar modelele in aceasta arhitectura par sa fie viitoarele monovolume ce incearca sa satisfaca actualul apetit pentru SUV-uri. Niste struto-camile despre care nu stiu ce succes vor avea, dar a caror oferta incepe sa prinda contur.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru