Prima imagine cu noua generație Volvo S60: partea frontală, dezvăluită sub camuflaj

de Daniel Popescu
Vineri, 02.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CEO-ul Volvo a publicat pe rețelele sociale prima imagine cu noua generație S60, care apare sub camuflaj în timpul unor teste efectuate în Norvegia.

Volvo a dezvăluit cu numai câteva săptămâni în urma noua generație a break-ului V60, iar planurile constructorului suedez vizează lansarea versiunii sedan S60 în cursul acestui an. Volvo a început deja o campanie de teste pentru noua generație, iar în prezent acestea se desfășoară în arhipelagul Lofoten din Norvegia.

Cu această ocazie, CEO-ul Hakan Samuelsson a publicat o primă imagine pe rețeaua de socializare Twitter, care scoate în evidență partea frontală a modelului, ascunsă însă bine de camuflaj.

Deloc surprinzător, designul este împrumutat de la break-ul V60, inclusiv în privința blocurilor optice, cele care se remarcă cel mai bine în cadrul fotografiei. În schimb, spoilerul pare să fie unul mai proeminent decât în cazul break-ului.

Cu numai câteva zile în urmă, oficialii Volvo au confirmat că noul S60 va fi lansat în cursul acestei veri.

Noua generație este dezvoltată pe noua platformă SPA, aceeași pe care Volvo își asamblează toate modelele din gama superioară 90 (S90, V90, XC90) și SUV-ul XC60.

Cel mai probabil, sedanul va prelua gama de motorizări de la V60, inclusiv cele două propulsii hibride T6 Twin-Engine (340 CP) și T8 Twin-Engine (390 CP), pe lângă motoarele pe benzină (T5 și T6) și cele două unități diesel D3 și D4.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru