Prima imagine cu un viitor concept Toyota. Va fi dezvăluit la Le Mans

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept, inspirat de prototipul de anduranță al mărcii japoneze. Conceptul va fi dezvăluit cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Toyota Gazoo Racing, divizia de performanță a mărcii japoneze, tocmai a publicat o primă imagine cu un viitor concept al unui viitor model de performanță. Noua imagine nu relevă decât puțin din partea frontală, care are un design asemănător cu prototipurile pentru cursele de anduranță.

Constructorul japonez nu a dezvăluit numele noului concept și nici nu a oferit detalii tehnice despre acesta. Știm doar că mașina urmează să fie dezvăluită în cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans, care va avea loc în zilele de 10 și 11 iunie. Toyota precizează, însă, că noul concept vine echipat cu tehnologie dezvoltată în lumea motorsportului.

Alături de acest concept, Toyota va demonstra în cadrul evenimentului și un exemplar GR Corolla de curse, cu motor termic alimentat cu hidrogen.

via Toyota

Comentarii (1)

  • Mr. Dragnea
    vere, zici ca au ocean de hidrogen japii astia..nu le mai plac bateriile..isi iau si ei bataie de la chinezi..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru