Prima imagine cu un viitor Jaguar electric: va fi cel mai puternic Jaguar din istorie

de Tiberiu Safta
Joi, 20.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a publicat o primă imagine teaser cu un viitor model electric, ce va fi lansat în 2025. Noul model va fi un coupe cu 4 uși și va avea un preț de peste 110.000 de euro.

Constructorul britanic se pregătește să intre în epoca electrică începând cu mijlocul acestui deceniu. Cu această ocazie, Jaguar a confirmat oficial că pregătește un model electric, care va fi prezentat oficial în 2025. Tocmai de aceea, Jaguar ne oferă și o primă imagine sugestivă cu viitorul model.

Din primele informații, viitorul model cu zero emisii va fi un coupe cu 4 uși și care va fi bazat pe o platformă nouă. Mai exact, noul model va primi arhitectura dedicată Jaguar Electric Architecture (JEA), o platformă care va fi împărtășită și cu alte două viitoare modele electrice ale mărcii.

De asemenea, noul model ar urma să ofere o autonomie de maxim 700 de kilometri cu o singură încărcare. Deocamdată, nu se cunosc mai multe detalii tehnice, însă noul model promite să fie cel mai puternic Jaguar din istorie, așa cum ne spune Lennard Hoornik, directorul financiar al mărcii britanice.

La final, viitorul coupe electric ar urma să coste peste 100.000 de lire sterline, adică undeva la 113.000 de euro.

Modelul de serie va fi lansat în 2025.

via Jaguar

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    cel mai puternic cu 4 usi?! sper sa fie unul decapotabil cu 2 usi, masina ideala.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru