Prima imagine oficială cu noua Toyota 4Runner: generație nouă după 15 ani

de Tiberiu Safta
Vineri, 29.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat prima imagine oficială cu viitoarea generație a modelului de teren 4Runner. Noul model va fi prima actualizare majoră după 15 ani, iar acesta urmează să fie prezentat în următoarele săptămâni.

Actuala generație Toyota 4Runner, a cincea la număr, a debutat în 2009. De atunci, modelul de teren, care este vândut în America de Nord, dar și în Europa, a ținut pasul cu vremurile prin intermediul unor facelift-uri. Acum, însă, cea de-a cincea iterație a modelului de teren japonez se apropie de sfârșit.

Constructorul nipon a publicat prima imagine oficială cu viitoarea generație a lui 4Runner. Imaginea arată doar puțin din partea din spate, acolo unde putem observa o inscripție mare cu numele modelului, precum și scutul de protecție integrat în bară. De asemenea, este vizibil și un cârlig de remorcare, iar în bară sunt integrați și senzori de parcare.

Noua generație Toyota 4Runner ar putea primi un design asemănător cu cel văzut la noua generație Land Cruiser, prezentată anul trecut. Potrivit informațiilor din presă, noul model ar urma să împărtășească motorizările cu Tacoma, modelul pick-up disponibil pe piața nord-americană. Astfel, în prima fază, noul 4Runner ar urma să primească un motor turbo cu 4 cilindri cu variante de putere între 228 și 278 de cai putere.

Noua Toyota 4Runner va fi prezentată oficial în următoarele săptămâni.

Marca japoneză nu a confirmat data exactă a lansării.

via Toyota

Comentarii (1)

  • Trilulilu
    Toyota au o groază de modele în aceeași zonă. Nu stiu unde va mai încăpea și modelul ăsta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru