Prima imagine oficială cu noul Toyota C-HR. Va primi și versiune PHEV

de Tiberiu Safta
Luni, 12.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat prima imagine oficială cu noua generație C-HR. Noul model va primi un design nou, ceva mai ascuțit, precum și o versiune nouă, cu motor hibrid cu încărcare la priză. Debutul va avea loc la finalul lunii iunie.

Constructorul japonez se pregătește să lanseze cea de-a doua generație a crossover-ului C-HR. Cu această ocazie, Toyota a publicat prima imagine oficială sugestivă cu noul model, care va fi dezvăluit oficial spre sfârșitul acestei luni.

Imaginea întunecată nu relevă decât semnătura luminoasă a stopurilor, acestea fiind acum unite și având aspectul a 3 dungi foarte subțiri. Tot aici mai putem vedea și numele modelului iluminat, precum și puțin din aripile evazate în partea inferioară a imaginii.

Alături de un design complet nou, viitoarea generație C-HR va primi, în premieră, o versiune cu motor hibrid cu încărcare la priză. Deocamdată, Toyota nu a dezvăluit mai multe detalii tehnice despre noul model.

Din fericire, așteptarea nu va mai dura foarte mult. Noua generație C-HR va fi dezvăluită oficial în 26 iunie.

via Toyota

Comentarii (1)

  • Seriff
    Asta da masina, bravo Toyota.
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru