Prima imagine teaser cu versiunea de serie a lui Mercedes-Benz GLB Concept: SUV-ul compact cu 7 locuri debutează în vara acestui an

de Cornel Șocariciu
Joi, 06.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat prima imagine teaser cu viitorul GLB. Noul SUV compact va fi disponibil și în versiune cu șapte locuri și va fi prezentat în următoarele luni.

Mercedes-Benz a prezentat GLB Concept în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din luna aprilie a acestui an. Între timp, constructorul german a demarat campania de promovare a viitorului SUV compact.

Pentru început, Mercedes-Benz a publicat o imagine teaser cu versiunea de serie a lui GLB Concept. Nemții scot în evidență forma generală a caroseriei și semnătura luminoasă a stopurilor. 

Conceptul expus de nemți la Shanghai avea o lungime de 4.634 de mm (+217 mm comparativ cu GLA) și o lățime de 1.890 mm (+89 mm față de GLA). De asemenea, conceptul avea un ampatament de 2.892 de mm și putea găzdui până la 7 locuri.

La nivel exterior, versiunea de serie va prelua elemente de pe GLS și Clasa G, în timp ce interiorul va fi "împrumutat" de pe modelele din gama compactă a constructorului german. Motorizările vor fi și ele preluate de pe Clasa A, în timp ce zvonurile anunță și versiuni de performanță dezvoltate de divizia Mercedes-AMG.

Mai mult decât atât, constructorul german are în plan lansarea unui GLB complet electric, pe care fanii îl vor putea comanda începând cu 2021.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru