Prima imagine teaser cu viitorul SUV electric de performanță Polestar 3. Va fi asamblat în SUA

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 16.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suedezii de la Polestar au publicat prima imagine teaser cu viitorul SUV electric de performanță Polestar 3. Acesta va fi asamblat la uzina Volvo din Ridgeville, SUA.

Polestar a demarat campania de promovarea a celui de-al treilea model din portofoliu. Este vorba despre un SUV electric de performanță, primul model al companiei dezvoltat pe o platformă dedicată exclusiv mașinilor electrice.

Numele său este Polestar 3 și prima imagine teaser tocmai a fost publicată de producătorul suedez. Detaliile sunt foarte puține, dar știm că designul este inspirat de conceptul Precept și că SUV-ul va avea o formă aerodinamică.

Oficialii nu au dezvăluit informații despre sistemul de propulsie electric sau despre bateriile folosite.

Au anunțat doar că noul Polestar 3 va fi asamblat la uzina Volvo din Ridgeville, SUA. Celelalte două modele din portofoliu sunt produse în China.

Această schimbare de uzină înseamnă timpi de livrare reduși și un preț de achiziție mai mic, după cum spun cei de la Polestar.

Producția SUV-ului electric de performanță este programată să înceapă în 2022.

via Polestar

Comentarii (3)

  • Geta de la Nufarul
    Dar ce de cute are prelata aia,ori asa e masina ridata,ori astia de la Volvo nu mai stiu sa calce. Poate punem niste influențerițe la treaba sa ne arate si noua ca sunt utile la ceva in domeniul auto.
    10 6
  • @cocalarul tatraurs de la iflo
    ba baiatule esti obsedat, ai frustrari mari legate de femei
    3 3
  • Detectez o masina foarte atragatoare sub prelata aia alba.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru