Imagine nouă cu Polestar 3, un SUV electric de performanță. Va avea autonomie de peste 600 de kilometri

de Tiberiu Safta
Miercuri, 08.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a publicat o nouă imagine oficială cu noul SUV de performanță electric Polestar 3. Noul model promite o autonomie generoasă, de peste 600 de kilometri, iar constructorul confirmă și luna lansării noului model.

Constructorul suedez se pregătește să lanseze primul său SUV din istorie, numit Polestar 3, ocazie cu care marca scandinavă ne oferă prima imagine oficială cu noul model, de data aceasta, necamuflat. SUV-ul electric va fi lansat în luna octombrie a acestui an și va fi produs în Statele Unite și în China.

Din imaginea oferită putem remarca silueta sportivă a noului model, după modul în care plafonul plonjează ușor către partea posterioară a mașinii. Plafonul în sine este vopsit într-o culoare neagră, ceea ce indică faptul că clienții viitorului SUV electric vor putea alege între mai multe culori two-tone. Tot din imagine putem observa o mică parte din farurile LED, alături de stopurile LED care se prelungesc până în părțile laterale. Nu în ultimul rând, aspectul sportiv al noului model este completat de un eleron amplasat pe plafon.

Polestar nu a oferit foarte multe detalii tehnice despre noul model. Ceea ce știm până acum este că noul Polestar 3 promite o autonomie de peste 600 de kilometri în regim WLTP și va avea două motoare electrice alimentate de o baterie cu o capacitate mare.

Modelul va fi disponibil și într-o versiune cu doar un singur motor electric, dar care va avea o autonomie mai mică.

Noul Polestar 3 este bazat pe aceeași platformă cu Volvo XC90 și va fi amplasat, ca preț, deasupra celui din urmă model suedez. Polestar 3 va debuta, oficial, în luna octombrie a acestui an.

via Polestar

Comentarii (7)

  • andrei
    electricul si performanta, baba si mitraliera. apesi pe pedala aia zici ca e moarta. plus ca nu se aude nimic oricat de tare ii dai. da, ok, se poate face evacuare in boxe, ca sunet. dar e fake si se simte.
    9 17
  • @andrei
    Adevarat. Se misca greu ca nu au cuplu instant.
    Trebuie sa ai vreo 4 turbine ca sa simti ceva.
    8 4
  • @andrei
    Tu nu prea iesi din casa, asa e?
    9 4
  • @dutzu
    iti iei acum?
    1 2
  • Nu, tu?
    Încă nu are un an XC60-ul T6… așa ca-s bine
    merci. De ce sa dau mai mult pe un Gadget electric decât un XC90? Conduc frecvent peste 350 km intr-o zi (la 2 săptămâni) cu viteza de peste 140/h si la 38 de grade plus echipamente sportive, așa ca autonomia aia de 600 se reduce la jumate.
    Unde mai pui că dacă facem o feciorească si ne întoarcem in aceeași zi sunt 700 de km așa ca no way… benzinării găsesc, dar stații de încărcare zero!!!
    Pe mine sa nu se bazeze încă, noroc cu ambițioșii spălați pe creier ca tine care in loc sa-si vadă de viața (probabil nu ai, ce sa faci dacă ai fost leneș… pățești), vor sa ma convingă pe mine ce sa fac, ce sa cred șamd., nu te mai obosi ca n-ai nici o șansă, ma ocup singur de chestia asta ca doar nu m-ai ținut tu de mâna pana acum.
    Ca sa te mai liniștești (probabil ești obez si chel si nu te ajuta), repet ca n-am nici o treaba cu Electricele si poate in 10-15 ani o sa devină o varianta, dar momentan sunt orice altceva dar nu masini… am vrut sa fiu mai scurt, dar am prins o fereastra între doua ședințe si nu am vrut sa-ți ignor grija față de ce voi face eu. Aș fi măgulit dacă aș primi atenție din partea unora care gândesc, dar mă resemnez că-n cazul tău nu se aplică ;)
    2 3
  • @dutzu
    o sa-ti dea praf electricele in urmatorii ani...
    1 1
  • Pana atunci îmi văd de treaba mea… tu nu mai poți de alți.
    Stai in casa încă 10 ani pana o sa ne dea praf Electricele… ce expresie mai este si asta din partea unui adult habar nu am. Pe unde stau eu nu este praf ca ploua mult si este totul verde ;)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru