Imagine nouă cu viitorul Polestar 3. Două motoare electrice și 516 cai putere

de Tiberiu Safta
Miercuri, 28.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul SUV electric de performanță Polestar 3. Noul model va avea un propulsor electric de 516 cai putere și va fi dezvăluit oficial în 12 octombrie.

Polestar, constructorul suedez de mașini electrice de performanță, se pregătește să lanseze primul său SUV cu zero emisii. Este vorba despre Polestar 3, care va fi prezentat oficial în 12 octombrie.

Până atunci, marca suedeză ne oferă o imagine nouă cu partea din spate a viitorului SUV de performanță. Putem vedea clar stopurile LED unite printr-o bandă iluminată, alături de un eleron amplasat în spatele plafonului, care este unul panoramic. De asemenea, bara este ușor sculptată și conține un element de protecție care scoate în evidență caracterul robust al viitorului model.

Pe lângă noile dezvăluiri estetice, Polestar a oferit și câteva informații despre propulsorul noului model. SUV-ul va beneficia de două motoare electrice, iar puterea va fi transmisă predominant către roțile spate. Cu pachetul opțional Performance Pack, propulsorul electric va dezvolta 516 cai putere și 910 Nm. Pachetul va aduce și câteva modificări la șasiu pentru o dinamică superioară.

Modelul electric al suedezilor va împărtăși platforma sa cu viitorul Volvo EX90, un nou SUV electric. Anterior, Polestar a precizat că noul SUV va avea o autonomie de 600 de kilometri în regim WLTP și că va fi oferit și cu o versiune cu doar un singur motor electric.

Cel mai important lucru de notat este data lansării lui Polestar 3. Noul model va fi prezentat în 12 octombrie la Copenhaga.

via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru