Primarul General al Capitalei: Lucrările pentru plombarea gropilor încep de săptămâna viitoare

de Alexandru Monenciu
Vineri, 21.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, susține că gropile din București vor fi plombate începând cu săptămâna viitoare, iar lucrările vor dura aproximativ două luni.

Vremea rece din lunile de iarnă, ploile din ultimul timp și, nu în ultimul rând, lucrările făcute de mântuială și-au lăsat amprenta, la fel ca în ceilalți ani, pe drumurile din București. De multe ori, șoferii ocolesc o groapă doar ca să lovească alta.

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat într-o conferință de presă că situația se va îmbunătăți începând cu săptămâna viitoare. Lucrările pentru plombarea gropilor vor dura aproximativ două luni, iar primarul este de acord ca fiecare primărie de sector să demareze acțiuni de asfaltare.

"Avem trei restanțe în momentul acesta: dezinsecția, dezinfecția și deratizarea, gropile și iarba din parcuri. În săptămânile următoare o să începem rezolvarea fiecăreia dintre aceste probleme," susține Nicușor Dan.

"O să începem, probabil, în cursul săptămânii viitoare. Mici intervenții au făcut și cei de la Administrația Străzilor. Eu sunt absolut de acord ca orice primărie de sector care vrea să se ocupe de reabilitare, de gropi pe orice stradă din București, să o poată face," a mai declarat Primarul General.

În ceea ce privește Podul Ciurel, care momentan nu duce nicăieri, Nicușor Dan a precizat că urmează să facă mici ajustări pentru a putea fi folosit așa cum este în prezent.

via Digi24

Comentarii (7)

  • Popeye Francis
    A facut si asta un dulce turcesc de cand a venit primar,n-a rezolvat nimic,a fost bun sa dea doar din gura si sa retraga niste autorizatii de constructie.Atat,nici macar n-a sincronizat semafoarele cum se lauda,sau sa interzica rablele pe trotuare.Mucusor,idolul rezistentilor e tot un mare fas,la fel ca si taranca de Firea,nicio diferenta intre ei,defapt e una,Firea era mai barbata.
    Ps. Doar Brucselu e mai birocrat si comunist decat Bucalele,noi avem 6 sefi(primari) si un sef general peste sefi,o tampenie totala,asta e prima gaura care trebuie astupata.(New York are un singur primar,noi suntem mai maro si cu motz,avem 7).
    11 5
  • Seriff
    2 stiri subiecte mari si late gasesti pe AUTOMARKET, primul ca au scos nu stiu ce chinezi troace electrice, doi ca politicienii nostrii vor face, vor drege, cand stie toata lumea ca nu vor face nimic, concluzia, site cu interese politice, care e platit sa ne bage pe gat propaganda ECO si sa ii puna intr-o lumina buna pe actualii hoti de la conducerea tarii.
    15 4
  • De ce se mai oboseste sa le-astupe .. mai asteapta umpic si le sudeaza cu cele de iarna viitoare.. numa bine s-ar face si gropile mai mari ca sa nu se mai oboseasca pentru te miri ce gropicele precum cele de obraz
    11 2
  • mircea badea
    bucurestenii intotdeauna au fost fruncea. nu s-au saturat cu basescu si videanu, au mai vrut inca o "dreapta". enjoy!

    bucurestiul inapoi in evul mediu cu securistii si sorosistii vopsiti in "dreapta".
    11 3
  • ca bine zici Seriff progresisti de 2 lei
    5 3
  • Povestitor
    A fost odata ca niciodata ....Maine o sa iasa sa ne zica ca mai are nevoie de un mandat ca sa astupe aceleasi gropi!
    8 2
  • Seriff
    Azi le astupa, la iarna apar iar, fraierii platesc taxe si impozite in continuare, important e sa ne luam toti masini electrice, macar pe alea nu prea ai timp sa le rupi prin gropi ca mai mult stai sa incarci decat sa mergi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru