Prime pentru angajații Porsche: anul acesta, bonusul a fost stabilit la 9.700 de euro

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a făcut o tradiție din a-și răsplăti angajații, iar anul acesta, bonusul pentru performanțele realizate în 2019 a fost stabilit la 9.700 de euro. Totodată, oficialii producătorului german s-au implicat în campaniile pentru susținerea luptei împortiva SARS-CoV-2, iar acum, angajații sunt îndemnați și ei să doneze către programul "Porsche aid".

Anul 2019 a fost unul bun pentru Porsche. Constructorul german a livrat 280.800 de mașini, în creștere cu 10% față de rezultatul realizat în 2018. Totodată, producătorul din Stuttgart a obținut venituri în valoare de 28.5 miliarde de euro, rezultatul fiind mai bun cu 11 procente comparativ cu cel din 2018.

Ca în fiecare an, oficialii Porsche au decis să împartă o parte din profitul obținut și cu angajații. Anul acesta, bonusul oferit de conducerea producătorului german va fi de 9.700 de euro.

La fel ca până acum, prima pregătită de nemți are două componente: 9.000 de euro vor fi alocați pentru performanțele realizate în 2019, iar 700 de euro reprezintă o contribuție specială pentru contul de pensii.

Oficialii Porsche spun că valoarea bonusului a fost stabilită la începutul anului, înainte ca pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 să influențeze atât de puternic toate sectoarele. Între timp, constructorul din Stuttgart s-a implicat activ și a anunțat donații de 5 milioane de euro.

Totodată, oficialii constructorului îi îndeamnă pe angajați să doneze și ei către programul "Porsche aid".

"Solidaritatea este mai importantă ca niciodată. Industrie, politică și societate: vom trece împreună peste această criză cauzată de coronavirusul SARS-CoV-2", a declarat Oliver Blume, CEO-ul Porsche. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru