Primele imagini cu interiorul celui mai luxos Kia: modelul K8 este un sedan de care nu se vor bucura și europenii

de Alexandru Monenciu
Vineri, 05.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul coreean de automobile a publicat primele imagini cu interiorul noului K8. Printre noutăți se numără și două ecrane curbate, cu diagonala de 12 inch, pentru sistemul multimedia și pentru instrumentarul de bord.

Kia este așteptată să lanseze noul K8, în Coreea de Sud, pe parcursul acestui an. Constructorul coreean a publicat primele imagini oficiale cu noul sedan de clasă mare. Odată cu ele, producătorul asiatic a oferit și câteva detalii despre ce vor găsi pasagerii în habitaclu.

Chiar dacă noua Kia K8 nu se vinde în Europa (și nici în SUA), cu un așa interior le-ar da puțin de furcă unor modele precum BMW Seria 7, Mercedes-Benz Clasa S, Audi A8 sau Genesis G90.

Se poate observa tapițeria din piele Nappa cu model diamantat, suprafețele acoperite cu lemn, accentele metalice, volanul în trei spițe cu noul logo și benzile cu lumină ambientală.

Piesele de rezistență sunt, fără îndoială, cele două ecrane curbate, cu diagonala de 12 inch fiecare, destinate instrumentarului de bord digital și sistemului multimedia. Consola centrală, cu foarte puține butoane fizice, găzduiește selectorul transmisiei automate, două suporturi de pahare și un mic spațiu de depozitare.

Butoanele care activează încălzirea în volan și în scaune sunt plasate în fața cotierei.

O alta premieră din interiorul noii Kia K8 este sistemul audio Meridian cu 14 incinte.

via Kia

Comentarii (36)

  • Mercedes e chinezesc
    Calitatea perceputa din fotografii nu pare mai prejos ca cea dintr-un Mercedes de ultima generatie,de fapt,doar sigla a cam ramas de Mertan si faptul ca e cumparat de snobii care pun accent doar pe imaginea personala.
    23 14
  • Cred că cel mai reușit interior din ultima vreme. Bravo Kia!
    19 5
  • Prim sinistrul adevarului
    E un melanj (destul de reusit,parerea mea)din toate masinile pe care le stiu,interior si exterior,au ciordit de pe la toti.Singura zona "asiatica" originala e cea de la torpedou cu butonul pus mare,ciobaneste,sa se vada.De la Mercedes par ca s-au inspirat cel mai mult dar si la Bmw si Audi au aruncat un ochi si l-au lasat acolo.
    16 9
  • Nu inteleg ura impotriva masinilor germane in general (VW, Mercedes, BMW...), dar cand vine o alta marca nici nu o mai judecam rational. Si in cazul asta, da arata decent interiorul, dar totul pare furat, tabletele alea stil Mercedes, zona de clima si partea de jos cu controale e luata de la BMW. Volanul este hidos, daca ar fi venit vreo marca germana cu volanul ala ar fi fost zece care sa comenteze.
    E usor sa faci ca altii, doar ca o marca care se respecta trebuie mereu sa schimbe si sa inoveze, asa ca lasati-o mai usor cu laudele la coreeni.
    30 17
  • Interiorul are influente clare, nimic original, la Genesis au facut treaba mai buna din acest punct de vedere, de asta nici nu se obosesc s-o comercializeze in Europa si SUA.
    20 7
  • Nava amiral? Mercedes S-Class? Bag de seama ca automarket nu a auzit de Kia K9.
    17 5
  • Interiorul arata ok...ce sa zic...tine de gusturi oricum iar calitatea n o poti stabili din 2 poze. Cat despre concurenta pe care masina asta o va face lui S si 7 mi se pare cel putin amuzant...de cand au nene astia masini in clasa asta?
    15 6
  • Edikkk
    Adevărul este că liderii incontestabili ai interioarelor sunt maşinile de lux şi premium

    Mercedes E classe, S classe, etc (alea peste 50.000€)
    Lincoln Aviator, Navigator, Nautilus

    Audi A7, A8, Q7, Q8 etc
    Porsche cam toate
    BMW seria 7, seria 8



    cu specificaţia că ultimii 3 producători sunt înspre zona de sport, liderii rămând Mercedes şi Lincoln.

    Aici Tesla vine cu o totul altă abordare - confort maxim dar şi simplitate maximă, dar care o depunctează pe Tesla, pentru că nu aduce ca imagine lux, premium deşi funcţional clar sunt acolo şi chiar peste !!

    Tesla poţi să o ai gata încălzită la plecare iarna sau gata răcită vara, poţi să o laşi pe dog inside mode când eşti la cumpărături, pe autostradă te duce singură la destinaţie....

    Este cu totul alt concept modern...

    Dar Kia Kx ăstea, frumoase dar departe de liderii consacraţi.

    PS nu zic nimic de Bentley, Maybach, etc
    6 24
  • Edikkk
    Adică nu sunt fun BMW dar cred că Kia se pot screme încă 100 de ani şi nu ştiu dacă o să ajungă la frumuseţea maşinilor BMW

    Au făcut lucruri bune cu Kia Niro la interior, plecând de la zero, dar nu se compară exterior cu BMW chiar dacă la interior mai au ceva evoluţii pozitive.
    6 25
  • Dan Pizza
    @Edikk,si masinile normale le poti gasi cu interiorul cald,webasto se numeste si racite,alea cu trapa cu celule solare, vazut la o masina de acum 25 de ani asta,nu e mare scula. Daca se strica dog mode ul de la Tesla si moare cainele inauntru de caldura,cine e raspunzator?Pe autostrada te duce singura la ...morga,au fost multe accidente
    13 6
  • Au aparut si pt exterior..https://www.youtube.com/watch?v=ILWacIzEwuU
    4 2
  • Iar aberezi cu calitatea si premiumul la Tesla mai @Edikk, nu este doar imaginea, Tesla nu este acolo la calitate, este la nivel de volum in cel mai fericit caz.
    21 3
  • hlooe
    0 17
  • jokergaming
    https://jokerslot191.com/
    0 18
  • Edikkk
    Dle Pizza webasto este un antic, încălzirea cu ardere directă de benzină / motorină şi răcirea cu pornirea motorului termic...

    Sisteme foarte scumpe şi foarte poluante.

    La Tesla vorbim de o pompă de căldură aer/aer de înaltă eficienţă.
    5 16
  • Edikkk
    Meai dan grc, urcă-te întrun Tesla model S sau hai un Tesla model Y, mergi vreo 100 - 200 km, atât în oraş bară la bară cât şi înafara oraşului pe autostradă

    apoi mai măcăne aici. OK?

    Tesla oferă la anumite capitole ce nu are nimeni altcineva.
    6 20
  • @edikk
    webasto costa de la 300 euro cu montaj,o pompa de caldura cat e la Tesla?
    8 2
  • Edikkk
    Meai Pizza boy

    Înainte să dai mânuţe roşii, vezi că Tesla oferă acest confort la TOATE maşinile Tesla.

    Zimi câte maşini din VW (ce să mai zic de Seat, Skoda) au webasto?

    Sau măcar câte din Mercedes?

    Aud?

    Mda...
    4 16
  • Poate stai in Israel si n-ai nevoie de webasto pe masina ca e mereu cald,te-ai gandit ca poate d aia nu le gasesti din standard?
    9 1
  • Sirocou
    Edi,vezi ca exista webasto la Skoda in dotare optionala de vreo 20 de ani.
    https://m.youtube.com/watch?v=3F6G6rY8BWI
    11 1
  • M-am urcat de curand, model S adus din Olanda, 40.000 euro, peste 200.000 km, pe bord avea un soi de alcantara pe care daca puneai mana se misca de parca era prinsa in cateva puncte, in afara de ecranul central care iti fura privirea, nu are nimic premium, masina arata bine la exterior, nimic de spus, performanta, dar cred ca nu te-ai urcat niciodata intr-o masina bine lucrata, F11-le meu este lux, fara exagerare.
    14 2
  • mai iedi, nu te-ai saturat sa ti-o furi mereu? Sau nu-ti dai seama cat de penibil esti. Vii pe aici, pe unde oamenii sau mai suit intr-o masina mai luxoasa si au condus-o, si tu le zici ca ce confort e in troaca electrica tesla!!! Lasa-ne copchile cu aberatii din astea cu confortul sporit la tesla. Fa o plimbare cu un merzan sau cu o alta masina din clasa superioara si apoi iti schimbi parerea despre tejghelele din tesla. Din pacate n-ai nicio sansa ca nu te primesc aia nici sa le dai parbrizul cu trafaletele.
    Apropo, mai ploua pe la usi in tiezla? Asta cand pilotul automat nu calca pietoni grabit fiind sa fuga de focul din spate de la octovalva.
    20 4
  • erata:
    s-au mai suit
    2 1
  • Cu inspiratie sau fara de pe la altii, interiorul asta arata ok sau chiar bine. Dar doar atat, nu vad nimic wow pt. anul 2021. Sunt de efect combinatiile de culori ale materialelor din poze, asta e toata chestia, chiar sunt reusite. Oricum, eu am retinut un singur lucru si citez aici cugetarea unui clasic in viata de mai sus :
    "Adevărul este că liderii incontestabili ai interioarelor sunt maşinile de lux şi premium."
    16 1
  • Edikkk
    dle dan grec sper să facă BMW un seria 5 F11 full electric şi de care să fiţi mulţumit.
    3 7
  • Aici nu este vorba de electric, ci de calitate, vorbesti de cele mai multe ori in necunostinta de cauza, testeaza, condu, compara, mai lasa textele preluate.
    11 1
  • Edikkk
    Dle Dan grc, tocmai de aceea am menţionat Tesla separat, pentru că oferă altă latură a premium, lux - nu cel tradiţional.

    Dvs vă place cel tradiţional şi este ok, dar generaţiile noi vor prefera varianta modernă.

    PS v-aţi urcat în Tesla deja cu ideea de a o critica la maxim....

    Când un vas este plin (de prejudecăţi) nu poţi să mai torni apă (noi informaţii, noi experienţe)

    O ultimă întebăre:

    Ce veţi face pentru a fi carbon neutru, sau să încercaţi să deveniţi carbon netru ?

    Copii noştri dar sigur nepoţii noştri, au un viitor extrem de sumbru - în privinţa acestei planete,
    acestui pământ care îl avem.

    Când nu ai bani, posibilități, nimeni nu acuzar, dar dacă aveţi sau veţi avea posibilitatea, cu ce veţi înlocui BMW termic ?
    2 7
  • Edikkk
    apropo de BMW ...

    https://youtu.be/BK2iYdTTz18
    3 5
  • Doctorul de garda
    Edik a inventat deja o noua categorie auto. Premium, lux traditional si netraditional. Sau doua categorii? Ia zii, ai citit asta pe undeva sau sunt pur si simplu elucubratiile tale.
    Ce stii tu de noile generatii? Hai la Universitate la camin sa vezi ce masini au baietasii si o sa intelegi cat pretuiesc astia amprenta de carbon. Ca si mine de altfel. S-au dus copii la schi in Poiana cu Dieselul (amprenta de carbon mai mica decat Otto tin sa precizez), iar pana se intorc mai bag niste lemne pe foc in semineu si pregatesc carbunii pentru gratar. Ce zici sunt carbon neutru?

    Iar de viitor, nu-ti fa griji pentru copii mei, au un viitor mai frumos decat al tau care e inecat in frica si spaime.
    14 3
  • Romanii, in general, mai au un pic si propun inlocuirea crucii de pe biblie cu sigla Volkswagen si tu intrebi ce-i cu ura pt nemtoaice? Nu crezi ca ai inteles un pic invers?
    11 0
  • Edikkk
    "cel care nici măcar nu ştie că e prost"

    da, ce îţi pare ţie greşeli grave - sunt doar comentarii care le scriu în grabă
    2 5
  • Cred ca ne grabim sa judecam calitatea interiorului dupa 2 poze foarte photoshopate... Altfel, ca design, cu inspiratie de la alti producatori, not bad.
    Offtopic, @Edikkkk cand ai dreptate ai, cand n-ai, n-ai. Tesla a fost prima mea optiune ca masina electrica. Pana am urcat intr-una. Calitatea constructiei este proasta, felul in care e ansamblata... Iti spun sincer ca m-a dezamagit tare! Vopseaua de pe ea... Sper sa dai de un propietar Tesla onest ca sa te lamureasca sau sa ai ocazia sa urci intr-una. Pe langa hardware, exista multe probleme de software binecunoscute...
    1 10
  • @chiuloasa
    Unde vezi tu poze photosopate?Crezi ca sunt trucate?
    9 0
  • Seriff
    Ce veţi face pentru a fi carbon neutru, sau să încercaţi să deveniţi carbon netru ?

    Copii noştri dar sigur nepoţii noştri, au un viitor extrem de sumbru - în privinţa acestei planete,
    acestui pământ care îl avem.

    @edikk la ce filme te uiti? Vine sfarsitul lumii din cauza motorului termic, o sa ramai tu si cainele ca will smith, esti paranoic rau, daca iti e asa frica de poluare muta-te tati in munti, lasa internetul, telefonul, toata tehnologia, supermaket-ul si fa-te calugar, ne-ai face si noua un bine.
    3 2
  • vardenafil 20mg dosage
    vardenafil tablets 20 mg https://vegavardenafil.com/ vardenafil cvs
    0 0
  • chloroquineorigin
    aralen phosphate chloroquine phosphate https://chloroquineorigin.com/ - buy chloroquine phosphate tablets chloroquine new zealand clorochina https://chloroquineorigin.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru