Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen T-Cross: designul și funcțiile sunt preluate de la Polo

de Daniel Popescu
Luni, 08.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un clip video care scoate în evidență un interior cu design și funcții similare cu cele întâlnite la Polo, model de la care noul SUV de oraș va prelua inclusiv motorizările.

Volkswagen continuă într-un ritm alert campania de promovare pentru viitorul său SUV de oraș T-Cross, care va fi prezentat oficial în 25 octombrie.

De data aceasta, constructorul german a publicat un clip video care scoate în evidență principalele elemente ale interiorului, fără însă să avem parte de surprize majore.

Astfel, imaginile arată un instrumentar de bord digital similar cu cel întâlnit în cazul lui Polo, în timp ce despre sistemul de infotainment știm deja că va avea diagonala de 8 inch. Acesta va avea sistem audio furnizat de Beats, ceea ce ar trebui să asigure o audiție de bună calitate. În plus, modelul va beneficia și de sistem de încărcare wireless pentru telefoane mobile.

Potrivit unor informații oficiale anterioare, viitorul SUV T-Cross va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin față de T-Roc. Nemții pregătesc jante de 18 inch și o banchetă spate care poate culisa cu până la 15 centimetri. Portbagajul poate "înghiți" până la 455 de litri (+10 litri comparativ cu T-Roc), iar prin rabatarea banchetei, volumul crește până la 1.281 de litri.

Noul Volkswagen T-Cross va fi dezvoltat pe platforma MQB-A0 și va prelua motorizările lui Polo.

În același timp, nemții spun că viitorul SUV va fi echipat în standard cu mai multe sisteme de siguranța întâlnite de regulă în cazul segmentelor mai mari, iar printre ele se numără Front Assist și Lane Assist.

Via Volkswagen

Comentarii (4)

  • ACE - Craiova
    Avand in vedere diferentele MINORE dintre VW T-ROC si VW T-Cross, unul dintre cele doua modele - zic eu - ESTE IN PLUS....
    Avand in vedere ca VW T-Roc a obtinut 5 stele EURONCAP ..ceva-ceva tot trebuie sa le deosebeasca ....
    Sa fie oare vorba tocmai de SIGURANTA ......?!
    Aidoma masinilor din gamele RENAULT vs. DACIA (5 stele vs 3-4 max. stele EURONCAP) ?!
    9 2
  • @ ACE - iar incepem cu teoria conspiratiei si paranoia romaneasca."Nu are cum dom'le, nu e sigur modelul asta, de undeva tot fura nemtii astia"

    Ma uit la video si imi place ca in sfarsit schimba si VW volanul ala, acelasi volan aveau pana acum de la Polo pana la Touareg.
    3 6
  • @DanG

    Stai linistit... asta-i urmatorul volan pe care-l vor pune de la Polo pana la Touareg.
    10 1
  • @ANV

    :))))
    macar e nou
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru