Primele imagini cu interiorul viitorului Porsche Macan electric: Head-up Display cu realitate augmentată

de Alexandru Monenciu
Marti, 12.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la Porsche au publicat câteva imagini cu interiorul viitorului Macan electric. Acesta va oferi până la 3 display-uri, dar și un Head-up Display cu realitate augmentată.

Constructorul din Stuttgart este așteptat să lanseze viitorul Macan cu zero emisii. SUV-ul va avea două motoare electrice, o baterie de circa 100 kWh și va oferi aproximativ 600 de cai putere.

Prototipurile se află încă în teste, așadar mai este puțin până când vom face cunoștință cu viitorul Macan electric.

Până atunci, însă, acum avem ocazia să aruncăm o privire în habitaclu, mulțumită acestor imagini publicat de Porsche. Se poate observa că pasagerii vor avea la dispoziție până la 3 ecrane, dar și un Head-up Display cu realitate augmentată.

Instrumentarul de bord digital are 12.6 inch și este standard. Ecranul sistemului multimedia are o diagonală de 10.9 inch, iar al treilea ecran, cel aflat în fața pasagerului din dreapta, are tot 10.9 inch. Acest display este opțional.

Sistemul multimedia al viitorului Porsche Macan electric este bazat pe Android, așadar va integra o serie de aplicații bine cunoscute, cum ar fi Spotify, Youtube, Google Maps și WebEx.

Desigur, va fi compatibil și cu Apple CarPlay și Android Auto.

Porsche Macan electric este așteptat să debuteze la începutul anului 2024.

via Motor1

Comentarii (1)

  • În sfârșit ecrane peste tot… stai că și la Panamera tot așa-i, adio identitate. Noroc cu realitatea augmentată, nu?
    Nu explica cine se pricepe cum de nu era deja realitate argumentată o informație proiectată pe parbriz? Nu-i deja lumea reală în spatele informației?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru