Primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept: noul brand auto al lui Geely oferă garanție pe viață și internet gratuit

de Daniel Popescu
Marti, 18.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Geely a publicat primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept, primele mașini lansate de proprietarul Volvo sub un nou brand auto care va oferi servicii precum garanție pe viață, internet gratuit și servicii de car-sharing.

Geely, constructorul chinez care a cumpărat Volvo în 2010, va lansa miercuri la Salonul Auto de la Shanghai primele sale modele sub un nou brand, Lynk&Co.

Primul pe listă este Lynk&Co 01, un SUV în versiune de producție, în timp ce Lynk&Co 03 este un concept care anticipează un sedan de serie. Chinezii au publicat doar câteva imagini cu cele două mașini, în timp ce restul detaliilor vor fi făcute publice la lansarea de miercuri.

În ciuda numelui mai puțin inspirat pentru consumatorii europeni, Lynk&Co anunță o serie de servicii și facilitați prin care promit să revoluționeze industria auto prin simplitate, iar cele mai interesante servicii sunt garanția pe piață și traficul gratuit de date în mașină.

Urmareste Automarket
Clienții vor avea posibilitatea să cumpere mașinile online, să achiziționeze un abonament lunar cu diverse opțiuni sau să cumpere diverse servicii cu livrare la domiciu.
În plus, va exista și un serviciu de car-sharing, prin care proprietarul va putea câștiga bani atunci când nu folosește propria mașină.

"Avem garanție pe viață pe fiecare mașină și trafic gratuit de date pentru conectivitate. Credem că Lynk&Co va oferi cele mai conectate mașini din lume și prima mașină cu funcția digitală de car-sharing. Oferim un nou model de afaceri, cu o ofertă simplificată, prețuri transparente și experiențe atractive de achiziție", spune Alain Visser, vice-președintele companiei.

Toate detaliile despre aceste servicii vor fi anunțate miercuri.

Via Lynk&Co

Comentarii (6)

  • Aspect destul de original, pentru o marcă chinezească, interior decent pentru 2017, un Link pentru Europa vă rog.
    9 1
  • @dan_gr
    europa numai inetereseaza pe nimeni, nici macar pe europeni (vezi citroen)
    3 1
  • Marian
    Vad ca ati pus in doua locuri diferite "garantie pe piata". Cum definesc ei acest concept? Eu nu prea il inteleg.
    2 1
  • Ciudat nume au ales pentru noua marca. Noi ii putem spune LINCO! Modelele prezentate sunt foarte interesante, arata bine, dar conteaza si ce preturi vor avea.
    7 0
  • @Marian: Inca nu au oferit informatii suplimentare. Probabil detaliile vor fi anuntate la evenimentul de lansare de miercuri.
    1 0
  • Marian
    Nelamurirea mea este legata de faptul ca in titlu vorbiti de garantie pe VIATA iar in text despre garantie pe PIATA...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru