Primele imagini cu Lynk&Co 02, pe internet înainte de lansare: SUV-ul va imprumuta numeroase tehnologii de la Volvo XC40

de Daniel Popescu
Marti, 21.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo XC40 va reprezenta baza de plecare pentru Lynk&Co 02, SUV-ul care a fost deja dezvăluit accidental în câteva imagini apărute pe internet.

Geely, constructorul chinez care a cumpărat Volvo în 2010, se pregătește să lanseze în Europa un nou brand auto. Botezat destul de neinspirat Lynk&Co, noul brand a dezvăluit în luna aprilie conceptele primelor sale două modele de serie, Lynk&Co 01 și Lynk&Co 03.

Acestea vor debuta pe piața din Europa în 2019, când vor fi acompaniate și de un al treilea model, Lynk&Co 02. Acesta din urmă nu a fost încă dezvăluit, însă pe internet au apărut deja câteva imagini care evidențiază că vorbim despre o versiune mai mică a lui Lynk&Co 01.

În versiunea de serie, acesta va prelua numeroase elemente de la Volvo XC40, inclusiv platforma CMA și lungimea ampatamentului. Deloc surprinzător, noul SUV va utiliza inclusiv același sistem plug-in hybrid cu autonomie electrică de 80 de kilometri pe care Volvo îl dezvoltă în prezent și pentru XC40. La începutul deceniului următor, modelul va primi și o versiune integral electrică cu autonomie estimată la circa 600 de kilometri.

Lynk&Co anunță o serie de servicii și facilitați prin care promite să revoluționeze industria auto din Europa prin simplitate, iar cele mai interesante servicii sunt garanția pe piață și traficul gratuit de date în mașină.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • O fi el un XC40 deghizat dar din afara seamana a Macan ceva de speriat.
    5 1
  • carcotasu
    Avand in vedere poznele chinezilor de pe parcursul anilor, traficul de date gratuit imi pute a date necriptate sau stocate pe serverele lor si date personale folosite pentru servirea reclamelor.
    2 0
  • @Green_Alex

    A Macan zici? Or vrea ei...., mie imi pare o struto-camila intre New Kia Sportage si Citroen Cactus (ca sa fiu rautacios - da' mi-o iau eu la "tomate")
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru