Primele imagini cu nava spațială dezvoltată de Porsche pentru noul film Star Wars: The Rise of Skywalker

de Cornel Șocariciu
Vineri, 13.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat primele imagini oficiale cu nava spațială Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter. Aceasta va putea fi admirată în Star Wars: The Rise of Skywalker, film care debutează pe marile ecrane în 20 decembrie.

La finalul lunii octombrie, Porsche a anunțat o colaborare cu studiourile Lucasfilm: producătorul german va realiza designul unei nave spațiale care va apărea în pelicula Star Wars: The Rise of Skywalker.

Acum, producătorul german a publicat primele imagini cu noua navă spațială denumită Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter.

"Dezvoltarea unei nave spațiale care să includă ADN-ul Porsche a fost o sarcină interesantă și dificilă. La prima vedere, cele două lumi nu împart prea multe elemente, însă ambele au o filozofie de design similară", a declarat Michael Mauer, vicepreședintele Porsche Style.

Dacă în procesul clasic de design al unui automobil de serie, designerii sunt nevoiți să respecte o serie de cerințe legale și astfel apar o serie de restricții asupra creativității, noul proiect dezvoltat alături de cei de la Lucasfilm a oferit mult mai multă libertate echipei Porsche Style.

Pentru partea de design, reprezentanții constructorului german spun că s-au inspirat din elementele tradiționale ale lui Porsche 911 sau din tușele moderne introduse odată cu Porsche Taycan. 

Noua peliculă Star Wars: The Rise of Skywalker va putea fi urmărită pe marile ecrane începând cu 20 decembrie.

Comentarii (4)

  • Sceptic
    E bine, am ajuns sa facem stiri din reclame si material de marketing. VAG foloseste de mult timp Hollywood pentru "reclama mascata", modele Audi in Avengers, Spiderman si chiar in animatii.
    Bine macar ca n-au facut un SV cu aripi, probabil in 2021..
    9 0
  • mircea badea
    ce e asta, retro harb?
    4 1
  • pentru filmul asta a facut si Tesla camioneta aia frumoasa?
    3 0
  • starvarza
    Din momentul in care franchiza a fost preluta de Disney, ceea ce era la origine o epopee SF s-a transformat intr-un fantasy cu printese.

    Sigur, formula cu papusele Barbie care umilesc orice personaj masculin - fie pozitiv, fie negativ - prin aptitudinile lor net superioare in manuirea spadei laser si in manevrarea oricarei nave cosmice, poate fi considerata doar o manifestare a curentului agresiv feminist care este acum la carma Hollywood-ului.

    Din pacate, cred ca au distrus tot ce era valoros pe altarul marketingului cu orice pret (intr-un raft dintr-o benzinarie am vazut recent un Vader de plus, asa de dragalas, de-ti venea sa-l pupi, nu alra...) si al hiper-corectitudinii politice..

    On-topic: probabil eroina neinfricata si ne-egalata in tot multiversul conduce mental naveta asta Porsche in timp ce simultan se lupta cu doua personaje masculine pe care le invinge umilitor!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru