Primele imagini cu prototipul viitorului Porsche 911 GT3 Cup: modelul va fi disponibil în sezonul 2021

de Cornel Șocariciu
Luni, 07.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Porsche 911 GT3 Cup, model folosit în competiția Porsche Supercup, va fi prezentat în 12 decembrie. Conform oficialilor producătorului german, noua generație va fi disponibilă clienților începând cu sezonul din 2021.

Porsche a publicat primele imagini cu prototipul viitorului 911 GT3 Cup, model utilizat în seriile Porsche Supercup și Carrera Cup. Conform oficialilor producătorului german, prezentarea noului model va avea loc în 12 decembrie, iar viitorul 911 GT3 Cup va fi disponibil pentru clienți începând cu sezonul din 2021.

În acest moment, prototipurile viitorului model sunt testate pe circuitul de la Weissach. Pentru a proteja detaliile lui 911 GT3 Cup, Porsche folosește și un camuflaj special, despre care spune că a fost inspirat de formele circuitelor unde se desfășoară seria Porsche Supercup.

Nu există informații cu privire la modificările pregătite de constructorul german, însă multe dintre noutățile aduse modelului de circuit vor fi inspirate de elementele introduse în 2019 pe varianta 911 RSR.

Spre deosebire de vechea variantă 911 GT3 Cup, noul model va fi echipat cu o aripă spate mult mai mare cu prinderi la nivelul caroseriei asemănătoare cu cele ale lui 911 RSR.

Totodată, există modificări vizibile și la nivelul capotei, dar și în dreptul spoilerului frontal.

Via | Motor1 | Porsche Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru