Primele imagini cu un viitor concept Mercedes-Benz, inspirat de o mașină din anii ’70

de Tiberiu Safta
Miercuri, 14.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat primele imagini și clipuri sugestive cu un viitor concept al său. Acesta este inspirat de către celebrele concepte C 111 din anii ’60 și ’70, iar noul concept pare să fie o reinterpretare modernă ale acestora.

Constructorul german a publicat o serie de imagini și clipuri noi pe pagina sa de Instagram cu un viitor concept al acestuia. Imaginile oferite relevă doar semnăturile luminoase ale viitorului concept, despre care nu știm cum se numește în acest moment. Alături de aceste imagini, Mercedes-Benz a publicat și un clip în care putem vedea un joc de lumini al conceptului.

De altfel, se pare că mașina ce urmează să fie prezentată mai târziu în acest an este inspirată de către celebrele concepte Mercedes-Benz C111 din anii ’60 și ’70.

Deocamdată, Mercedes-Benz nu a oferit mai multe detalii despre noul concept și nici nu se știe când va fi dezvăluit oficial. Clipul cu noul concept poate fi văzut aici.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru