Concept Mercedes-Benz

Miercuri, 14 Iunie 2023 | Concepte

Primele imagini cu un viitor concept Mercedes-Benz, inspirat de o mașină din anii ’70

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și clipuri sugestive cu un viitor concept al său. Acesta este inspirat de către celebrele concepte C 111 din anii ’60 și ’70, iar noul concept pare să fie o reinterpretare modernă ale acestora.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz confirmă un rival direct al lui Tesla Model S

Odată cu prezentarea lui Mercedes IAA Concept la Salonul Auto de la Frankfurt, reprezentanții mărcii germane au promis că trăsăturile acestuia vor ajunge pe un model electric de serie, programat să fie rivalul direct al lui Model S.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Mercedes F 015 Luxury in Motion expune maşina anului 2030 în viziunea companiei germane

Mercedes-Benz a prezentat la CES 2015 conceptul unei maşini complet autonome care are un design futurist, care expune viziunea mărcii în domeniul tehnologiilor viitoare.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Concepte

Mercedes-Benz a prezentat o sculptură aniversară

Nemţii de la Mercedes-Benz au aniversat în weekend 125 de ani de la primul lor automobil. În spiritul sărbătorii, au prezentat sculptura Aesthetics 125.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Concepte

Mercedes a prezentat un nou concept: Shooting Break

Mercedes a prezentat imaginile unui nou concept, intitulat Shooting Break. Acesta prefigureaza o viitoare versiune break a lui Mercedes-Benz CLS.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Concept, Mercedes CLS, CLS, concept Mercedes, Mercedes-Benz CLS, concept Mercedes-Benz, CLS Shooting Brake, Mercedes Shooting Brake
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru