Primele imagini cu viitoarea generaţie Mazda3

de Bogdan Mirică
Joi, 18.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generaţie a modelului compact Mazda3 este aşteptată în vara anului viitor. O serie de imagini apărute astăzi pe internet par să dezvăluie deja designul modelului japonez.

O serie de imagini misterioase par să anunţe designul noii generaţii Mazda3, programată să ajungă pe piaţă abia în vara lui 2013. Fotografiile au fost publicate de jurnaliştii britanici de la AutoExpress, însă povestea lor este una mult mai complicată.

Se pare că imaginile au venit pe adresa publicaţiei într-un plic nemarcat. AutoExpress a cerut o poziţie oficială din partea diviziei britanice Mazda. Aceştia au replicat rapid, susţinând că este vorba doar despre o serie de propuneri de design ale viitorului model şi nu o formă finală.

Urmareste Automarket
Dacă informaţiile se adeveresc am putea avea în faţă chiar prototipul viitorului model de serie.
După cum o sugerează şi imaginile, acesta ar putea fi inspirat într-o mare măsură de limbajul de design Kodo, folosit deja pentru fraţii mai mari Mazda6 şi CX-5.

Pe lângă limbajul de design cu linii extrem de sportive, compacta japonezilor va beneficia şi de o serie de tehnologii noi, reunite sub sigla SkyActive şi regăsite deja pe modelele amintite mai sus.

via autoexpress

Comentarii (12)

  • daniel
    Frumoasa masina, dar pacat pentru noi care am luat modelul actual care aparent isi termina cariera dupa 4 ani (cu tot cu face-lift).. ghinion :P
    30 1
  • Excelent design. Daniel nu are rost sa te simti ghinionist. Toti cei care-si iau o masina observa dupa cativa ani ca apare un model nou care reprezinta o evolutie foarte mare (mai ales la design si dotari)
    36 1
  • daniele bucura-te de ce ti-ai luat si trieste-ti viata....n-o mai da in sange rau ca e degeaba :))
    16 1
  • kumite
    Interesanta stire. are nimic diferit fata de altele.As veni cu deosebita placere,dar e pacat de glontz!
    5 23
  • mazda3
    frumoasa masina!
    13 4
  • niciodata nu mi-a placut marca asta auto "mazda" mi se pare o ciudatenie de masina...
    3 32
  • @daniel
    Stai linistit, ca odata cu criza asta, vedem doar caroserii schimbate la mai toti producatorii, ce e sub ele ramanand cam la acelasi nivel. Din pacate.
    14 2
  • un oarecare
    Superba!O sa fie un succes!
    18 4
  • in ce hal poate sa arate :D I like it
    14 6
  • oh, you sexy thing :D
    faina, nimic de spus aici. Asteptam cu interes si "restul" masinii.

    @Daniel Bucura-te de ea si condu-o cu placere fara evenimente rutiere! O masina noua pana la urma urmei, ramane tot o masina noua :)
    14 0
  • Frumoasa!
    Daca as fi vazut-o fara sigla as fi zic ca e vreo Alfa Romeo.
    20 3
  • Foarte frumoasa masina, sunt curios cum va arata forma finala si mai ales daca va avea un motor pe benzina competitiv nu rasuflatul aspirat de 1.6
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru