Primele imagini cu viitorul BMW X2: SUV-coupe cu grilă iluminată

de Tiberiu Safta
Joi, 28.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat pe pagina sa de Instagram primele imagini cu viitoarea generație a lui X2. Noul model va fi transformat într-un SUV-coupe și va avea și o grilă dublă iluminată.

În urmă cu puțin timp, constructorul bavarez a dezvăluit primele imagini oficiale cu cea de-a doua generație a modelului X2. Imaginile au fost postate sub forma unui clip pe pagina oficială de Instagram a mărcii germane, dar și pe pagina oficială a lui Domagoj Dukec, șeful de design BMW.

Din clipul postat pe rețeaua de socializare putem vedea că noua generație BMW X2 va fi transformată într-un SUV-coupe. Acesta va fi al treilea astfel de model al mărcii bavareze, după X6 și X4. Tot în acest clip mai putem vedea și noua grilă de dimensiuni mari, care este iluminată, precum și noua semnătură luminoasă a farurilor LED.

Noua generație BMW X2 va fi bazată pe platforma FAAR, împărtășită cu actuala generație X1. Din primele informații, noul model va primi motorizări termice care vor avea cel mult 4 cilindri. Este probabil ca noul X2 să primească și motorizări electrificate.

Deocamdată, BMW nu a anunțat data lansării noului model. În schimb, producția viitorului X2 ar urma să înceapă la sfârșitul acestui an.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BMW (@bmw)

via BMW

Comentarii (6)

  • Octavian
    Va exista și o versiune IX2 din câte am înțeles ( de pe alte site-uri ) dar și o versiune M35i . Este posibil sa fie lansat prin perioada 10-25 Octombrie cred
    0 3
  • Andrei
    Oroare! Perfect pentru cocalarul din tine.
    6 2
  • Grila ar trebui sa vina cu atenționare 18+, sa nu se traumatizeze copiii.
    4 1
  • Mircea Badea
    pisoar iluminat! vine bine si la inaltime..
    4 1
  • Clique
    Au cocalarii și pițipoancele cu ce se poza pe rețelele sociale
    1 0
  • oricine
    Nici nu l-ați văzut și erup lăturile din voi. Vă recomand ca atunci când îl lansează să vă puneți ochelari de sudură ca să nu explodați. nu sunt fan BMW ci doar al bunului simț.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru