Primele imagini cu viitorul Mazda6: modelul constructorului japonez debutează în 29 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 16.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Mazda6 va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Debutul modelului nipon va avea loc în 29 noiembrie.

Mazda a publicat primele imagini cu viitorul Mazda6. Modelul constructorului nipon va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile în 29 noiembrie.

Pentru moment, oficialii Mazda vin cu două fotografii și cu puține informații despre viitorul model. În partea frontală observăm o grilă revizuită, blocuri optice modificate și un spoiler redesenat. Interiorul oferă o consolă centrală restilizată, însă nu apar modificări majore.

Pachetul de siguranță i-Activsense o să integreze sisteme noi, iar tehnologia Radar Cruise Control a fost îmbunătățită. Aceasta va avea o funcție capabilă să oprească mașina complet, iar mai apoi să pornească, urmărind vehiculul aflat în față. De asemenea, japonezii oferă și o nouă generație a sistemului de camere la 360 de grade.

Pentru moment, constructorul japonez a anunțat doar motorizarea de 2.5 litri benzină care integrează și o tehnologie pentru dezactivarea cilindrilor.

Cel mai probabil, niponii vor completa gama de propulsoare în momentul în care Mazda6 ajunge în Europa.

Comentarii (10)

  • Concept KAI...putin, pe colo

    daca Mazda 3 nu v-a arata meseriash ma supar rau pe astia
    11 12
  • someone
    trebuie sa fi f atent sa observi diferentele dintre fostul si viitorul model. cred ca acest motor de 2.5 e cel turbo de cx-9 . si e cazul sa puna si motoarele pe benzina cu aprindere prin compresie.
    mazda 3 va arata mult mai bine decat generatia anterioara , cel putin asa reiese din putinele poze prezentate la tokyo
    9 10
  • @vianu "v-a"???
    15 3
  • d-a, cu SH

    multumit? :)
    7 12
  • N-u. Sa faci asta intentionat acum nu pacaleste pe nimeni cum ca ar fi fost si prima oara intentionat.
    22 5
  • Bine că măcar Mazda n-o ține cu aceleași forme și interioare câteva generații, ca alții.
    13 5
  • ANDREI
    asa e, ale lor sunt oricum slabe (interioarele).
    3 15
  • O mașină de clasă medie respectabilă. Deși nu va fi vorba de o revoluție totuși este o evoluție bine gândită care îi va spori clientela. Dacă vor introduce și noile motoare si vor reuși să îmbunătățească distanța de frânare atunci va fi un concurent redutabil într-o clasă în care vânzările deși au scăzut trebuie să recunoaștem că sunt mașini cu ștaif.
    12 3
  • la fiecare generatie au venit cu modele total schimbate ,toate cu linii placute sportive ...motoare diesel rafinate ..ai impresia ca sint pe benzina ..si fiabile cit cuprinde ..daca reusesc sa scoata motorul pe benzina fara bujii au dat lovitura
    7 2
  • @costy
    Da, da...foarte fiabile. Vorbesti din amintiri, in ultimii ani Mazda nu mai este in topurile de fiabilitate.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru