Primele imagini neoficiale cu Volkswagen ID.7, înlocuitorul electric al lui Volkswagen Passat

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini cu înlocuitorul electric al modelului Passat, Volkswagen ID.7, au fost "scăpate" mai devreme pe internet de către biroul de patente al Ministerului de Interne din China. Debutul este programat pentru data de 18 aprilie.

Constructorul din Wolfsburg a confirmat că noul model electric ID.7, succesorul electric al celebrului Passat, va debuta în 18 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Dacă nu mai ai răbdare până atunci, poți arunca o privire peste imaginile alăturate, "scăpate" mai devreme pe internet chiar de către biroul de patente al Ministerului de Interne din China.

Se poate observa că viitorul Volkswagen ID.7 împrumută detalii de design de la conceptele ID.Aero, ID.Vizzion și ID.Space Vizzion. Partea din spate a rămas, în mare parte, fidelă conceptului ID.Aero, iar mânerele portierelor care se retrag în caroserie au fost și ele preluate de versiunea de serie.

Știm deja că viitorul ID.7 va oferi până la 700 de kilometri autonomie. Clienții vor avea la dispoziție și o versiune cu două motoare electrice.

Pe piața din China, ID.7 va fi oferit cu o baterie de 77 kWh și va oferi, maxim, 204 CP. Viteza maximă ar urma să fie limitată la 155 de km/h. Trebuie menționat că cifrele nu au fost confirmate de Volkswagen.

Așa cum spuneam, Volkswagen ID.7 va debuta în 18 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Modelul va ajunge și în Europa.

via Carscoops

Comentarii (12)

  • Ca stil este dezamăgitor, actuala generație este ultima care arată ca o mașină serioasă, varianta break pentru Europa poate va arăta mai bine, dar cred că interiorul va fi la fel .
    14 4
  • nobody
    Toti producatorii isi exporta tehnologia in China. In viitorul apropiat, chinezii vor acapara toate pietele auto, cu tehnologia primita gratis.
    14 2
  • Cand credeai ca limbajul de design actual VW nu poate fi mai banal si mediocru, hopa scot o masina inspirata de lumea electrocasnicelor chinezesti. Industria auto europeana e in delir total.
    17 6
  • Seriff
    Ce hidosenie, un Passat B8 arata de 100 de ori mai bine, pacat, RIP VAG, oricum ii rup Hyundai si Kia la vanzari pe termice, ei mizeaza pe electrice, le mai fac si oribile ca design, aia e, candva au facut niste masini cu un raport calitate pret bun.
    12 7
  • M-as fi asteptat la un design cu mai multa personalitate, e plin Auto Bild de randari si simulari multa mai reusite.

    Nu aduce mare lucru in plus fata de ID3, aceeasi fata si acelasi spate puse pe o alta forma.
    6 1
  • Andrei
    Passat e opera de arta pe langa tigaia asta, iar mie nu imi place Passat-ul.
    6 3
  • Nu e nici macar urata. E pur si simplu invizibila. Nu se remarca prin nimic. Passatul actual e lectie de design fata de mizeria asta.
    Sa le uram faliment dulce alora de la vag.
    6 3
  • wtf!
    1 3
  • @Seriff
    Rupe Grupul Hyundai (Kia inclusa in grup) la vanzari de termice:
    https://www.automarket.ro/stiri/grupul-hyundai-promite-31-de-electrice-lansate-pana-in-2030-113265.html
    Se pare ca esti pe dinafara tare tu.
    4 2
  • Mircea Badea
    mda, o fi doar pt china asa...desi e vw, deja e prea draguta..

    de ce ai vrea manere cu motorase, plin de motorase ce au greutate, se pot strica, consuma curent...
    1 1
  • Seriff
    @23:14, https://www.promotor.ro/stiri-auto/hyundai-campion-in-2021-la-vanzarile-de-masini-de-import-in-romania-tucson-cel-mai-vandut-model-18983906

    Ia prietene, ai auzit de TUCSON? Ai auzit de Elantra, de i30, e full de ele pe strazi, sunt peste tot, sunt majoritare, eu sunt pe dinafara?
    Trezeste-te, oamenii vor termice, benzina, nu electrice cu autonomii de scuter.
    Faptul ca producatorii scot electrice nu inseamna ca se vor vinde, tu crezi ca fostii clienti de Passat tdi cu autonomie de 1200 km se vor inghesui sa cumpere tigaia din poza care sigur nu face mai mult de 300 km cu o incarcare si aia in 7 ore.
    6 2
  • Atata lipsa de imaginatie...
    Au decazut grav cei de VW.
    Din fata zici ca este un Renaul Fluence din 2009 iar din lateral seamana cu un Citroen C5 din 2017...
    Dezgustator.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru