Primele imagini oficiale cu viitorul Porsche 911 Turbo: motorul de 3.8 litri ar putea oferi peste 600 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat primele imagini cu prototipurile de teste ale viitorului 911 Turbo. Conform rapoartelor, modelul va fi echipat cu motorul biturbo de 3.8 litri care va oferi peste 600 CP.

Noua generație Porsche 911 a fost expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles în 2018. În momentul lansării, nemții au pregătit doar versiunile Carrera S și Carrera 4S, acestea fiind echipate cu motorul de boxer turbo de 3.0 litri cu șase cilindri care dezvoltă 450 de cai putere și 530 Nm. Câteva luni mai târziu, producătorul din Stuttgart a introdus și versiunea Carrera cu 385 de cai putere și 450 Nm.

Acum, Porsche pregătește lansarea lui 911 Turbo, iar o serie de imagini cu prototipurile de teste au fost publicate de constructorul german pe pagina de Instagram.

Conform unor rapoarte, versiunea Porsche 911 Turbo va fi echipată cu motorul biturbo de 3.8 litri care va fi capabil să ofere peste 600 de cai putere și aproximativ 800 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h ar urma să aibă loc în puțin peste 2.5 secunde, iar viteza de top ar urma să ajungă la 330 km/h.

Resursele modelului german vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

Totodată, Porsche va oferit standard pe 911 Turbo și sistemul de direcție integrală, dar și sistemul Porsche Active Suspensions Management.

Via | Porsche

Comentarii (1)

  • REGELE !!!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru