Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Mini Camper: modelul are la bază noul Caddy și va fi prezentat în luna septembrie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 31.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele imagini prelucrate digital cu viitorul Mini Camper, model cunoscut până acum sub numele Caddy Beach. Camper van-ul producătorului german va fi prezentat în luna septembrie.

La începutul acestui an, Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la a cincea generație Caddy. Utilitara producătorului german este dezvoltată pe platforma MQB și propune atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri pentru interior.

Acum, divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele imagini prelucrate digital cu viitorul Mini Camper (în trecut, modelul purta numele Caddy Beach). Modelul va fi prezentat la începutul lunii septembrie și va avea la bază noua generație Caddy.

Camper van-ul constructorului din Wolfsburg preia modificările exterioare pe care le-am văzut pe nou Caddy și plusează cu o serie de elemente speciale de interior. Conform reprezentanților Volkswagen, noul Mini Camper va fi echipat cu un plafon panoramic cu o suprafață de 1.4 metri pătrați.

Patul cu arcuri pregătit de nemți are o lungime de aproape doi metri și a fost dezvoltat pornind de la cel utilizat pe versiunile mai mari California și Grand California.

În spațiile de depozitare din spate, producătorul "a ascuns" două scaune și o măsuță de mici dimensiuni care pot fi pliate. 

Modelul Mini Camper va putea fi echipat cu toate cele 19 sisteme de siguranță și asistare pregătite de Volkswagen pentru Caddy.

În acest moment, oficialii Volkswagen încă nu au anunțat motorizările disponibile pentru viitorul Mini Camper. În cazul lui Caddy, nemții propun un motor pe benzină de 116 cai putere, un propulsor TGI cu gaz natural comprimat și trei unități diesel cu puteri cuprinse între 75 CP și 122 CP.

Comentarii (5)

  • Cu creionul / Pe hârtie / O mașină-am desenat...
    8 0
  • Parca e un facelift la Dacia Dokker.
    7 1
  • Observ că 8 din 10 știri despre VW sunt despre ce vor să facă, dacă vor face, când vor face. E o întreagă strategie de comunicare despre nimic, despre intenții de viitor, care vor apărea la sfântu așteaptă. În rest, prezentul e fumegător și anost.
    11 4
  • @Mana-rece-suflet-cald
    Te contrazic!
    Din cand in cand mai anunta o amanare sau cate un esec toate la timpul prezent:)
    5 1
  • O masina fara rost.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru