Volkswagen Caddy

Vineri, 04 Septembrie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Caddy California: camper van-ul are un pat cu arcuri cu o lungime de aproape 2 metri și o bucătărie de mici dimensiuni

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul camper van Caddy California. Debutul comercial va avea loc până la finalul anului.
Vineri, 31 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Mini Camper: modelul are la bază noul Caddy și va fi prezentat în luna septembrie

Volkswagen a publicat primele imagini prelucrate digital cu viitorul Mini Camper, model cunoscut până acum sub numele Caddy Beach. Camper van-ul producătorului german va fi prezentat în luna septembrie.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Caddy: platformă nouă, interior modern și motoare cu puteri de până la 122 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Caddy. Modelul are la bază platforma MQB și va putea fi comandat cu o motorizare pe benzină, una cu gaz natural comprimat și trei versiuni diesel.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Modele noi

Schițe noi cu viitorul Volkswagen Caddy: modelul va fi prezentat la finalul lunii februarie

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat două schițe noi cu viitoarea generație Caddy. Modelul ar urma să folosească platforma MQB a grupului german și va fi expus în premieră la finalul lunii februarie.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Caddy, surprins în timpul testelor: utilitara va fi prezentată în prima parte a anului

Volkswagen pregătește o nouă generație Caddy, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unor sesiuni. Modelul ar urma să folosească platforma MQB și motorizări mild-hybrid.
Sambata, 21 Decembrie 2019 | Modele noi

Volkswagen a publicat primele schițe cu viitorul Caddy: utilitara va fi prezentată în 2020

Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele schițe cu viitorul Caddy. Utilitara producătorului german va miza pe platforma MQB și va beneficia și de motorizări mild-hybrid la 48V.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Siguranta

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Patru stele pentru VW Caddy

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz şi-au demonstrat nivelul de siguranţă după ce au primit 5 stele din partea EuroNCAP, în timp ce Volkswagen Caddy s-a mulţumit cu numai 4 stele.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Industrie

Dieselgate continuă: 1.8 milioane de vehicule comerciale Volkswagen sunt afectate de problemă

Departamentul de Vehicule Comerciale de la Volkswagen a anunțat că pregătește un recall pentru 1.8 milioane de unități afectate de scandalul Dieselgate.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen Caddy Alltrack: primele imagini și informații ale variantei cross a utilitarei

Volkswagen a prezentat primele imagini și informații ale lui Caddy Alltrack, succesorul lui CrossCaddy. Noua variantă a utilitarei debutează în această săptămână la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 05 Februarie 2015 | Modele noi

Noul Volkswagen Caddy: design revizuit şi primul motor 1.0 TSI

Volkswagen a dezvăluit primele imagini şi informaţii ale noii generaţii Caddy. Ambele variante ale modelului german au primit un design nou şi un interior adaptat noilor tehnologii.
Joi, 27 Februarie 2014 | Siguranta

Volkswagen anunţă o rechemare în service pentru Caddy: aproape 600.000 de unităţi sunt afectate

Volkswagen va face o rechemare în service pentru utilitara Caddy, modelele afectate fiind produse între 2003 şi 2013. Rechemarea vizează înlocuirea telescoapelor de la uşa hayonului.
Joi, 22 August 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Caddy 4.5 Liter, o nouă versiune a utilitarei, debutează la Frankfurt

Volkswagen va lansa la Frankfurt o nouă versiune a lui Caddy, optimizată pentru a obţine un consum mediu de 4.5 litri la sută. Aceasta are un motor TDI de 1.6 litri şi 102 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Septembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Cross Caddy - variantă nouă, pentru teren accidentat

Volkswagen propune publicului o nouă variantă Cross, dezvoltată pe actualul Caddy. Modelul vine cu o serie de modificări estetice importante disponibile pe ambele variante, cu 5 şi 7 locuri.
Joi, 22 Iulie 2010 | Modele noi

OFICIAL: VW Caddy primeşte şi el faţa lui Golf

Vehiculul comercial Volkswagen Caddy a primit un facelift care îl aduce mai aproape de gama VW din punct de vedere stilistic. Modelul va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a acestui an.

Tag-uri similare

modele noi Volkswagen, Caddy, Volkswagen Caddy, vehicule comerciale Volkswagen, VW Caddy, Volkswagen Caddy facelift, Caddy facelift, VW Caddy facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru