Video. Viitorul Volkswagen Caddy, surprins în timpul testelor: utilitara va fi prezentată în prima parte a anului

de Cornel Șocariciu
Marti, 21.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen pregătește o nouă generație Caddy, iar unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unor sesiuni. Modelul ar urma să folosească platforma MQB și motorizări mild-hybrid.

La finalul anului trecut, Volkswagen a publicat o serie de schițe (foto) cu viitoarea generație Caddy. Acum, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unor sesiuni și, așa cum era de așteptat, modelul producătorului german nu va prelua accesoriile sportive pe care le-am văzut în schițele oficiale.

Conform unor surse apropiate companiei, noua generație Caddy va fi prezentată în prima parte a anului curent, urmând ca livrările să înceapă tot în 2020.

Viitorul Caddy va primi faruri noi, o grilă frontală ceva mai mică, stopuri restilizate și jante mai mari. De asemenea, versiunea de persoane propune geamuri spate mult mai generoase, în timp ce varianta destinată transportului de mărfuri va oferi în continuare uși spate opozabile.

Conform unor rapoarte, noul Caddy va avea la bază platforma MQB și va integra și o serie de motorizări mild-hybrid. În același timp, nemții vor îmbunătăți spațiul disponibil pasagerilor și vor introduce și o serie de accesorii moderne de interior.

Pe lista noutăților ar urma să apară și o mulțime de tehnologii de siguranță.

Comentarii (1)

  • Surpriza, arata ca modelul anterior, un fel de facelift
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru