Volkswagen a publicat primele schițe cu viitorul Caddy: utilitara va fi prezentată în 2020

de Cornel Șocariciu
Sambata, 21.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele schițe cu viitorul Caddy. Utilitara producătorului german va miza pe platforma MQB și va beneficia și de motorizări mild-hybrid la 48V.

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele două schițe oficiale cu viitorul Caddy. Conform reprezentanților producătorului german, noua generație a utilitarei va fi lansată în 2020, debutul comercial urmând să aibă loc în același an.

În cele două schițe publicat de nemți vedem un Caddy cu jante extrem de mari, cu prize de aer generoase și cu elemente de caroserie agresive. În plus, nemții au ales să monteze oglinzile laterale pe montanții A, în timp ce spoilerul frontal integrează și un cârlig de tractare, detaliul fiind unul inspirat de mașinile de competiții.

Cu siguranță, versiunea de serie va renunța la aceste elemente derivate din motorsport și va miza pe accesorii "clasice" de design.

Conform primelor rapoarte, noul Caddy va avea la bază platforma MQB și va integra o serie de motorizări mild-hybrid la 48V. Totodată, nemții vor îmbunătăți spațiul interior și vor introduce o serie de accesorii moderne și de tehnologii de siguranță.

Comentarii (1)

  • Da, reusit design dar de ce numai la o duba for Gott's sake VW?
    Cam asa ar fi trebuit sa arate un nou Up!
    17 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru