Schițe noi cu viitorul Volkswagen Caddy: modelul va fi prezentat la finalul lunii februarie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 31.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat două schițe noi cu viitoarea generație Caddy. Modelul ar urma să folosească platforma MQB a grupului german și va fi expus în premieră la finalul lunii februarie.

La finalul lunii decembrie, Volkswagen a publicat câteva schițe cu viitoarea generație Caddy. În acel moment, nemții au venit cu un design exterior agresiv care ne amintea de modelele de performanță din gamă.

Acum, oficialii Volkswagen continuă campania de promovare a noului Caddy cu un nou set de schițe. De această dată, producătorul german renunță la elementele agresive de la nivelul caroseriei și propun un design care se apropie de varianta de producție.

Pentru viitoarea generație Caddy, Volkswagen a pregătit faruri noi, o grilă modificată, spoilere îmbunătățite și o grafică specială pentru stopuri. De asemenea, viitorul model va fi echipat și cu jante ceva mai mari. Versiunea de persoane propune geamuri spate mai mari, un plafon panoramic generos, în timp ce varianta destinată transportului de mărfuri va oferi în continuare uși spate opozabile.

Conform unor rapoarte recente, noul Caddy va miza pe platforma MQB și va fi echipat și cu motorizări mild-hybrid.

În același timp, nemții vor îmbunătăți spațiul disponibil pasagerilor și vor introduce și o gamă generoasă de tehnologii de siguranță și asistare.

Aceleași surse menționează că vânzările noului Caddy vor debuta în partea a doua a acestui an.

Comentarii (2)

  • Profilul ala
    parca imi aminteste cumva de Dokker..
    2 0
  • Acest model arata superb in schite ! Cu siguranta va fi cea mai frumoasa!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru