Volkswagen a prezentat noul Caddy California: camper van-ul are un pat cu arcuri cu o lungime de aproape 2 metri și o bucătărie de mici dimensiuni

de Cornel Șocariciu
Vineri, 04.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul camper van Caddy California. Debutul comercial va avea loc până la finalul anului.

La finalul lunii iulie, Volkswagen a publicat câteva imagini prelucrate digital cu noul camper van dezvoltat pe baza lui Caddy. Acum, producătorul german a lansat noul Caddy California.

Conform oficialilor producătorului german, noul model va fi disponibil pentru comandă până la finalul anului, urmând ca din 2021 să fie introdusă și o variantă cu ampatament mărit.

La nivel estetic, noul camper van preia toate elementele de design pe care deja le-am văzut pe utilitara Caddy, însă interiorul este cel care suferit o mulțime de transformări. Noul Caddy California va fi disponibil cu un plafon panoramic cu o suprafață de 1.4 metri, iar clienții se vor putea odihni pe un pat cu arcuri cu o lungime de 1.980 de mm. Lățimea acestuia este de 1.070 de mm, iar nemții spun că folosesc aceeași tehnologie întâlnită și pe versiunile mai mari din gama California.

În spațiile de depozitare din spate, producătorul "a ascuns" două scaune și o măsuță care pot fi pliate, dar și o bucătărie de mici dimensiuni.

În plus, pe lista de echipamente opționale, Volkswagen a introdus și un cort care poate fi montat atât pe structura lui Caddy California, cât și separat.

Noul camper van dezvoltat de producătorul german va fi disponibil cu două motoare diesel în versiuni de 75 CP sau 122 de cai putere.

Un sistem de tracțiune integrală va putea fi comandat opțional.

Comentarii (2)

  • imi place masinuta, interesanta ca masina de familie; probabil poti demonta patul cand nu il folosesti ...
    4 4
  • Scrooge
    Va rog daca puteti mai multe detalii despre frigider. Multumesc.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru