Camper van

Joi, 25 August 2022 | Modele noi

Noul Opel Zafira-e Crosscamp Flex, un camper van electric. Autonomie de 322 de kilometri

Opel a publicat imagini oficiale cu noua versiune Zafira-e Crosscamp Flex. Acesta este un camper van bazat pe versiunea electrică a lui Zafira și promite, printre altele, o autonomie de 322 de kilometri.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Renault Trafic SpaceNomad, un camper van echipat cu o celulă solară

Renault a lansat noul model Trafic SpaceNomad, un camper van care este echipat cu un plafon ce conține o celulă solară pentru alimentarea electrocasnicelor. Noul model este disponibil doar pe piețele din Franța, Belgia și Elveția.
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Industrie

Dacia pregătește o versiune camper van pentru Jogger

Potrivit vicepreședintelui pentru produse Dacia, Lionel Jaillet, constructorul român pregătește o nouă versiune camper van pentru cel mai nou model al său, Jogger. Noul model ar putea fi oferit sub forma unei linii de echipare noi sau chiar a unei versiuni separate de sine stătătoare.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Caddy California: camper van-ul are un pat cu arcuri cu o lungime de aproape 2 metri și o bucătărie de mici dimensiuni

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul camper van Caddy California. Debutul comercial va avea loc până la finalul anului.
Vineri, 31 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini prelucrate digital cu viitorul Volkswagen Mini Camper: modelul are la bază noul Caddy și va fi prezentat în luna septembrie

Volkswagen a publicat primele imagini prelucrate digital cu viitorul Mini Camper, model cunoscut până acum sub numele Caddy Beach. Camper van-ul producătorului german va fi prezentat în luna septembrie.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Volkswagen prezintă noul Grand California: camper van-ul oferă spațiu pentru toată familia și dotări moderne pentru iubitorii de vacanțe pe roți

În cadrul Salonului de rulote și camper van-uri de la Dusseldorf, Volkswagen va prezenta noul Grand California. Autorulota producătorului german are la bază platforma lui Crafter, promite spațiu pentru toată familia și dotări de top.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen California, camper van, volkswagen grand california
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru