Volkswagen California

Luni, 07 August 2023 | Concepte

Prima schiță cu noul concept Volkswagen California, cu motorizare PHEV

Volkswagen a publicat prima schiță oficială cu viitorul concept California, bazat pe modelul de serie T7 Multivan. Noul concept va primi un motor hibrid cu încărcare la priză, iar prezentarea oficială va avea loc la sfârșitul lui august.
Vineri, 24 Martie 2023 | Modele noi

Volkswagen: noua generație Multivan California va debuta în acest an, cu propulsor electrificat

Volkswagen Commercial Vehicles, divizia de vehicule comerciale a mărcii germane, a confirmat lansarea noii generații Multivan California în acest an. Noul model va fi bazat pe actualul T7 Multivan și ar urma să primească un propulsor hibrid PHEV.
Vineri, 07 Februarie 2020 | Tuning

ABT lansează un kit complet pentru gama Volkswagen Transporter T6.1: pachet aerodinamic special și motorizări cu până la 226 CP

Tunerul german ABT Sportsline a dezvoltat un kit de caroserie și pachete de performanță pentru gama Volkswagen Transporter T6.1. Modificările exterioare sunt disponibile pentru toate motorizările din gamă, în timp ce kit-ul de performanță se adresează doar versiunilor de top.
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Volkswagen a prezentat California T6.1: autorulota producătorului german primește mici modificări estetice și îmbunătățiri la interior

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la California T6.1. Autorulota producătorului german a primit câteva modificări exterioare și un pachet generos de îmbunătățiri la interior.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Volkswagen prezintă noul Grand California: camper van-ul oferă spațiu pentru toată familia și dotări moderne pentru iubitorii de vacanțe pe roți

În cadrul Salonului de rulote și camper van-uri de la Dusseldorf, Volkswagen va prezenta noul Grand California. Autorulota producătorului german are la bază platforma lui Crafter, promite spațiu pentru toată familia și dotări de top.
Joi, 11 Iunie 2015 | Modele noi

Volkswagen T6 California: detalii oficiale despre varianta care oferă confortul unei rulote

Volkswagen a prezentat primele informații oficiale ale noului California, modelul care propune elemente de confort pe care le găsim de obicei într-o rulotă.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Feature

Volkswagen California - 25 de ani de existenţă pentru modelul dedicat vacanţelor

Volkswagen Vehicule Comerciale sărbătoreşte 25 de ani de la lansarea modelului California, un van special pregătit pentru familiile amatoare de vacanţe pe roţi.
Luni, 28 Decembrie 2009 | Industrie

Designerul lui Chevrolet Camaro lasa GM pentru Volkswagen

Coreeanul care a gandit liniile noii generatii Chevrolet Camaro va parasi GM pentru un post de designer in cadrul grupului VW. El va fi responsabil de look-ul exterior a doua branduri din cadrul conglomeratului german.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru