Volkswagen: noua generație Multivan California va debuta în acest an, cu propulsor electrificat

de Tiberiu Safta
Vineri, 24.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Commercial Vehicles, divizia de vehicule comerciale a mărcii germane, a confirmat lansarea noii generații Multivan California în acest an. Noul model va fi bazat pe actualul T7 Multivan și ar urma să primească un propulsor hibrid PHEV.

În cadrul unei noi conferințe de presă, divizia de vehicule comerciale Volkswagen Commercial Vehicles a anunțat câteva dintre noutățile pregătite pentru 2023. Printre acestea, cea mai mare noutate este reprezentată de noua generație Multivan California, un model care va fi lansat mai târziu în acest an.

Noul model va face parte din California Universe, o nouă gamă de modele înființată de constructorul german pentru vehicule destinate ieșirilor în natură. Evident, viitorul Multivan California va fi bazat pe actualul T7 Multivan, lansat în 2021.

Până acum, nu există foarte multe detalii despre viitorul model. În schimb, este de așteptat ca acesta să primească un propulsor hibrid cu încărcare la priză. Cel mai probabil, modelul va primi un propulsor alcătuit dintr-un motor termic de 1.4 litri pe benzină și un motor electric alimentat de o baterie de 13 kWh.

Alături de acest model, Volkswagen a mai anunțat că pregătește o versiune PHEV nouă pentru modelul Caddy, precum și noua generație Crafter, care va fi electrificată.

La final, germanii au mai anunțat că pregătesc și un nou model Transporter, care va fi dezvoltat împreună cu Ford.

Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru