Prima schiță cu noul concept Volkswagen California, cu motorizare PHEV

de Tiberiu Safta
Luni, 07.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat prima schiță oficială cu viitorul concept California, bazat pe modelul de serie T7 Multivan. Noul concept va primi un motor hibrid cu încărcare la priză, iar prezentarea oficială va avea loc la sfârșitul lui august.

Constructorul german se pregătește să lanseze o nouă generație a campervan-ului California, care va fi un model bazat pe actualul T7 Multivan. Cu această ocazie, a apărut prima schiță oficială cu un viitor concept al noului camper, care urmează să fie prezentat oficial în cadrul unui eveniment din Düsseldorf la sfârșitul lui august.

În schița oficială putem observa un acoperiș cu deschidere oblică, alături de două copertine pentru ambele părți laterale și două portiere glisante în loc de doar una singură. O altă schiță ne arată puțin din echipamentul noului concept California, fiind vorba despre o tabletă detașabilă prin care poate fi reglată temperatura habitaclului și chiar luminile din interior.

Pentru prima dată, Volkswagen California va primi și un motor hibrid cu încărcare la priză. Cel mai probabil, noul model va prelua propulsorul lui Multivan eHybrid, alcătuit dintr-un motor pe benzină de 1.4 litri cuplat la un motor electric alimentat de o baterie de 13 kWh.

În cazul lui Multivan, autonomia electrică este de maxim 50 de kilometri în regim WLTP.

Noul concept Volkswagen California va fi dezvăluit în cadrul unui salon dedicat campervan-urilor și rulotelor, în 25 august.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru