Volkswagen a prezentat California T6.1: autorulota producătorului german primește mici modificări estetice și îmbunătățiri la interior

de Cornel Șocariciu
Vineri, 02.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la California T6.1. Autorulota producătorului german a primit câteva modificări exterioare și un pachet generos de îmbunătățiri la interior.

Actuala generație Volkswagen California T6 a fost prezentată la jumătatea anului 2016. Acum, constructorul german a pregătit un facelift pentru autorulota dezvoltată pe platforma lui Transporter.

Pentru moment, reprezentanții companiei vin cu o serie de informații referitoare la versiunea de echipare de top California Ocean. La exterior, producătorul german a pregătit o grilă frontală revizuită cu blocuri optice cu lumini de zi cu LED. De asemenea, autorulota va fi echipată cu o serie de accesorii cromate în zona grilei, a spoilerului frontal și a pragurilor laterale.

Pentru interior, Volkswagen propune mânere și rame din aluminiu pentru dulapurile existente, butoane noi pentru accesarea zonei de bucătărie, uși care culisează gândite pentru dulapurile din spate și noi accesorii în culoarea Bright Oak sau Graphite Grey.

Nemții spun că noile paturi oferă și mai mult confort, iar pe versiunea de echipare Ocean, plafonul acționat electric este oferit standard.

De asemenea, Volkswagen propune un sistem de iluminare interioară special și perdele noi.

Cea mai importantă modificare a fost realizată în dreptul centrului de comandă amplasat pe plafon. Acesta integrează acum un ecran color sensibil la atingere, iar cu ajutorul sistemul de operare integrat vor putea fi controlate toate funcțiile autorulotei. În plus, Volkswagen California T6.1 va putea fi echipat cu instrumentarul digital de bord Virtual Cockpit și cu un ecran central tactil cu o diagonală de 6.5 inch. Pe lista de opționale sunt trecute și sisteme cu ecrane de 8 sau 9.2 inch.

Constructorul german menționează un nou sistem de direcție, dar și o gamă generoasă de sisteme de asistență. Pe listă, Volkswagen a trecut următoarele: asistent pentru schimbarea benzii de rulare, asistent la parcare cu o funcție specială de avertizare cu privire la obstacolele aflate în zonele laterale și Trailer Assist.

Volkswagen California T6.1 va fi echipat cu motoare diesel de 2.0 litri, însă producătorul german nu a oferit detalii suplimentare.

Clienții vor avea de ales fie versiuni cu roți motrice față, fie variante cu tracțiune integrală.

Versiunea îmbunătățită a lui California va putea fi admirată în cadrul Salonului de rulote și camper van-uri de la Dusseldorf, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii august.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru