Primele imagini și informații cu noua generație Jeep Compass. Modelul vine după o așteptare de nouă ani

de Bogdan Mirică
Marti, 27.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep nu a ținut cont că atenția lumii auto se concentrează în aceste zile asupra Salonului Auto de la Paris. Motiv pentru care a dezvăluit primele imagini și informații ale noului Jeep Compass.

Chiar dacă atenția tuturor se concentrează în aceste zile asupra Salonului Auto de la Paris, Jeep a decis să își facă temele pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles, programat la finalul lunii noiembrie.

Constructorul american a dat publicității primele imagini și detalii ale noului Compass. Era un model așteptat de multă vreme, având în vedere că generația actuală a adunat deja nouă ani de carieră. Înlocuitorul a fost dezvăluit odată cu intrarea sa în producție, pe linia de asamblare a uzinei Jeep din Goiana, Pernambuco, Brazilia. Această fabrică va asigura necesarul de mașini pentru cele 100 de piețe pe care ar urma să fie livrat noul Compass.

Gândit din nou ca un model global, Jeep Compass va folosi un design inspirat de fratele mai mare, adică Grand Cherokee. Sunt aceleași linii masculine, combinate cu elemente negre contrastante, cu blocuri optice discrete și cu o grilă frontală devenită marcă înregistrată.

Urmareste Automarket
Sub capotă, Jeep ne promite o gamă de motorizări extrem de generoasă, care va include nu mai puțin de 17 opțiuni.
Pe piața americană vom vedea, probabil, unitatea pe benzină Tigershark de 2.4 litri, a grupului Fiat-Chrysler, în vreme ce Europa va primi dieselurile de 1.6 și 2.0 litri, regăsite deja și pe Renegade și Fiat 500X.

Dincolo de obișnuitele sloganuri de marketing care anunță că acesta va fi cel mai capabil model off-road din segment, trebuie să reținem că vânzările noului Jeep Compass vor debuta la începutul lui 2017 în Statele Unite, iar Europa îl va primi, dacă are noroc, în vara lui 2017.

Comentarii (5)

  • Arata foarte bine,probabil cel mai frumos model din segmentul lui.
    14 2
  • ...are o tenta coreana ...noroc cu grila de jeep altfel....
    6 9
  • Arata bine. Mare pacat ca interiorul este ''imprumutat'' de la Cherokee ( ca sa ma exprim elegant si sa nu zic -copiat ). Sper ca Jeep si-a invatat lectia. Inainte stiu ca se jucau cu osie dubla ( puntea fata +puntea spate ).
    2 12
  • Un model reusit dupa parerea mea. Sa speram ca vine si cu un benzinar turbo.
    3 1
  • Ham,ham,ham, osie dubla, ham, ham. WHATEVER!
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru