Primele imagini și informații despre Ford Ecosport Active: noua versiune cu gardă la sol mai ridicată costă 21.100 de euro

de Daniel Popescu
Vineri, 06.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat primele imagini și informații despre Ecosport Active, care oferă o gardă la sol mai înaltă, protecții suplimentare la caroserie și îmbunătățiri la șasiu. În România, Ecosport Active costă 21.100 de euro, însă clienții beneficiază de o ofertă de lansare la 15.250 de euro.

Ford a publicat vineri primele imagini și informații tehnice despre Ecosport Active. Noua versiune a SUV-ului produs la Craiova este dedicată clienților care preferă călătoriile inclusiv pe teren accidentat și sunt pasionați de aventură.

Producătorul afirmă că Ecosport Active are o gardă la sol mai ridicată comparativ cu versiunea standard, însă nu menționează valoarea exactă a acesteia.

Pe lângă garda la sol mai mare, Ecosport Active propune și protecții suplimentare la nivelul caroseriei pentru o capacitate de rulare mai agresivă.

În plus, Ecosport Active iese în evidență și prin îmbunătățiri la șasiu, de la componente de suspensie și direcție personalizate până la tehnologii care îmbunătățesc tracțiunea, precum diferențialul cu derapaj controlat.

Din punct de vedere tehnic, Ecosport Active este disponibil doar cu motorul pe benzină EcoBoost de un litru și 125 de cai putere și cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

La capitolul dotări, comparativ cu versiunea ST Line, Ecosport Active propune bare de protecție față și spate în culoarea caroseriei, protecție de caroserie de culoare neagră, jante de aliaj de 17 inch, faruri de ceață negre, plafon negru și sigla Active.

La interior, printre noutăți se remarcă faptul că tapițeria, volanul, schimbătorul de viteze și frâna de mână sunt îmbrăcate în piele.

Pe piața din România, prețul recomandat pentru Ford Ecosport Active este de 21.100 de euro.

Totuși, Ford România anunță și o ofertă de lansare pentru Ecosport Active care costă doar 15.250 de euro.

Acest preț a fost obținut după cumularea bonusurilor oferite de Ford România și dealerii participanți la promoție și este valabil doar prin obținerea primei de casare de 6.500 de lei prin programul Rabla.

Versiunea de lansare este echipată, printre altele, cu jante de aliaj de 17 inch, faruri cu lumini de zi LED, geamuri spate fumurii, sistem multimedia SYNC cu ecran touch de 8 inch, aer condiționat automat, oglinzi electrice și încălzite, geamuri fata și spate electrice, pilot automat cu limitator de viteză și sistem de asistenta pre-coliziune cu frânare post-impact.

Via Ford

Comentarii (11)

  • arata ciudatel din lateral.... parca sunt prea mici rotile alea pentru pasajele alea supralargite de protectiile de plastic
    8 6
  • ...protecții suplimentare la nivelul caroseriei pentru o capacitate de rulare mai agresivă.... :))) E ca si cand ti-ai pune geamuri fumurii sa traga masina maibrepede.
    17 3
  • ^Nu uita nici de diferentialul cu derapaj controlat.
    8 1
  • Fara alehas
    @Automarket
    Iar reclama la partari ?
    12 3
  • Si totusi Ecosport nu arata chiar rau in realitate

    @Fara alehas...stai calm, e doar un troll.
    3 10
  • On topic acum,masina e scumpa si urata,probabil tot un nou esec in materie de vanzari.
    15 3
  • dupa ce ca era ingusta si inalta, acum i-au marit si garda la sol: asta ma face curios sa astept testul elanului facut de cei de la km77 .
    @eu: stii ca rotile alea sant pe 17, nu? dar ai dreptate, arata mici
    10 3
  • Evident ca progresismul nu putea lipsi din nici o imagine de prezentare. Trebuia neaparat sa apara un negru iesind din apa langa blonda aia.
    Sau o fi vre-un blond murdar de mâl?
    In curand n-o sa mai apara nici macar o mana cu toate degetele de aceiasi culoare a pielii in reclame.
    Gizas!!!
    14 5
  • @alex. Buna observatie,acum m-am uitat si eu la poze.ps.Puteau pune totusi progresistii si un craiovean din cartierul Fata Luncii ca doar e facuta acolo.
    7 5
  • Diforme mașina
    9 2
  • Tatraurs... pai ăla trebuia pus cu o sticla de tărie nicidecum cu o femeie
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru