Primele teasere cu viitorul Ford Ranger: "Va fi cel mai capabil Ranger de până acum"

de Alexandru Monenciu
Joi, 09.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat primele teasere, inclusiv un clip video, cu noua generație Ranger. Oficialii Ford îl descriu ca fiind "cel mai dur și cel mai capabil Ranger de până acum."

Ford Ranger este unul dintre cele mai populare pick-up-uri de pe piață, iar noua generație este așteptată cu sufletul la gură de fanii mărcii americane. Pentru a fi cât mai bun, noul Ranger a fost proiectat în Australia, iar o parte din teste au fost realizate și în Noua Zeelandă.

Tocmai de aceea, reprezentanții Ford susțin că va oferi performanțe și mai bune în off-road și îl descriu ca fiind "cel mai dur, capabil și versatil Ranger de până acum."

Pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul american a publicat acum primele teasere cu viitorul Ranger. Dacă în imagine se pot observa câteva dintre detaliile de design (inclusiv farurile LED verticale, în stilul lui F-150), clipul video ne dă ocazia să vedem prototipul la treabă.

Din păcate, Ford nu a dezvăluit detaliile tehnice. A precizat, totuși, că noul Ranger va fi prezentat la finalul acestui an și că debutul pe piață este programat pentru 2022.

via Ford

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Pfoaaaaa cel mai dur, cel mai capabil....

    Şi cel mai poluant şi cel mai uzat moral

    Îi mai merge maxim 5-10 ani în Australia şi Noua Zeelandă, care acum se înscriu pe o curbă "norvegiană", de accelerare a adoptării maşinilor electrice !

    Iar în SUA, când apar anul viitor Tesla Cyber truck şi eventual alte truck-uri electrice, ce mai vinde Ford ?

    Mai nimic.
    4 14
  • Tooyota Mitsubishi
    cea mai stupida masina de teren
    5 5
  • Eu nu înțeleg expresia "Cel mai capabil de pana acum". Logic ca va fi mai bun decât generația veche, ca nu ar avea sens sa fie mai prost. De ce nu spun ca va fi mai cel mai bun mid-size pick-up construit în America, sau ca va avea cel mai bun raport weight-power sau ceva care sa atragă clienți noi. Oricum e mai pick-up decât Amarok care e doar un Touareg mai mic cu bena.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru