Noul ranger

Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noul Ford Ranger este aici: păstrează un diesel V6 și primește o cutie automată cu 10 rapoarte

Ford a publicat primele imagini și informații despre noua generație Ranger. Pick-up-ul american este "mai inteligent, mai versatil și mai capabil ca oricând", iar în Europa ar putea fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Modele noi

Noi imagini cu viitorul Ford Ranger. A trecut de faza testării în condiții extreme

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul Ranger. Pick-up-ul a completat cu succes faza testării în condiții extreme care s-a desfășurat în America de Nord, Australia și Noua Zeelandă.
Joi, 09 Septembrie 2021 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Ford Ranger: "Va fi cel mai capabil Ranger de până acum"

Constructorul american de automobile a publicat primele teasere, inclusiv un clip video, cu noua generație Ranger. Oficialii Ford îl descriu ca fiind "cel mai dur și cel mai capabil Ranger de până acum."
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noul Ford Ranger, imagini și detalii oficiale: noi motorizări diesel, transmisie automată cu 10 trepte și sisteme de asistență moderne

Noul Ford Ranger a fost prezentat oficial. Pick-up-ul producătorului american promite motorizări noi, o transmisie automată cu 10 trepte și mai multe sisteme de siguranță. Atât la exterior, cât și la interior, Ranger primește câteva modificări minore.

Tag-uri similare

Ford, Ford Ranger, Ranger, pick-up Ford, noul ranger, noul ford ranger
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru