Primul McLaren hibrid va fi lansat în 2021: supercarul a intrat în faza finală de testare

de Paul Cosma
Miercuri, 07.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren anunță că primul său supercar hibrid a intrat în faza finală a procesului de dezvoltare și testare, iar lansarea va avea loc în prima parte a anului viitor.

McLaren a prezentat recent noua sa arhitectură pentru viitoarele supercaruri electrificate, aceasta fiind dezvoltată și produsă in-house la Centrul de Tehnologie din regiunea Sheffield.

CEO-ul Mike Flewitt a spus atunci că producătorul britanic este gata să intre în era electrificării, iar viitoarele modele ale companiei vor folosi noul șasiu din fibră de carbon.

Primul vehicul care se va bucura de acest tratament va fi și primul supercar hibrid de la McLaren, a cărui lansare este programată în prima parte din 2021.

Britanicii au prezentat imagini sub camuflaj cu viitorul model, care se află acum în faza finală a procesului de dezvoltare și testare.

Primele informații arată că viitorul McLaren hibrid va beneficia de un motor V6 pe benzină, însă nu există încă date tehnice pentru acesta sau pentru partea electrică a sistemului de propulsie. McLaren subliniază că viitorul supercar va fi poziționat în gamă între modelele GT și 720S.

Via McLaren

Comentarii (2)

  • Primul McLaren hibrid a fost P1. Informati-va inaite sa puneti astfel de titluri.
    2 0
  • @Michi,
    N-ai cu cine, stai calm.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru