Primul SUV Mercedes-Maybach va fi prezentat în 21 noiembrie: modelul va avea la bază actualul Mercedes-Benz GLS

de Cornel Șocariciu
Marti, 12.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Maybach va expune primul SUV din gamă în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China. Modelul are la bază actuala generație Mercedes-Benz GLS și promite mai mult spațiu pentru pasageri și modificări la interior.

Oficialii Mercedes-Maybach plănuiesc lansarea unui SUV, iar conform reprezentanților companiei, prezentarea aceastuia va avea loc în 21 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China.

Viitorul SUV dezvoltat de producătorul german va avea la bază arhitectura actualului Mercedes-Benz GLS (foto) și va concura cu modele precum Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan și Range Rover SV Autobiography.

Conform unor surse apropiate companiei, noul SUV pregătit de constructorul german va prelua o parte dintre elementele de interior pe care deja le-am văzut pe Mercedes-Maybach Clasa S. Totodată, noul SUV a fost gândit pentru a oferit performanță, confort și, bineînțeles, spațiu generos pentru pasagerii din spate.

Așa cum era de așteptat, noul SUV pregătit de Mercedes-Maybach va avea un ampatament mai generos decât cel oferit în prezent de GLS (3.135 de milimetri), iar partea de design ar urma să fie influențată și de conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Interiorul noului SUV va putea fi comandat fie în versiune cu cinci locuri, fie într-o variantă specială cu patru locuri.

Pentru început, noul model pregătit de Mercedes-Maybach va fi echipat cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri care va fi cuplat la o cutie automată cu nouă trepte și la un sistem de tracțiune integrală.

Totodată, nemții vor oferi standard suspensia pneumatică Air Body Control.

Există surse care menționează că Mercedes-Maybach va oferi noul SUV și cu o motorizare V12.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru