SUV Mercedes-Maybach

Joi, 21 Noiembrie 2019 | Modele noi

Rival pentru Bentley Bentayga și Rolls-Royce Cullinan: Mercedes-Maybach GLS are versiune cu patru locuri și motor V8 de 558 CP

Mercedes-Maybach a prezentat noul GLS. SUV-ul producătorului german va fi disponibil în versiuni cu patru sau cinci locuri, iar singura motorizare disponibilă oferă 558 de cai putere și 730 Nm.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi prezentat în 21 noiembrie: modelul va avea la bază actualul Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Maybach va expune primul SUV din gamă în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China. Modelul are la bază actuala generație Mercedes-Benz GLS și promite mai mult spațiu pentru pasageri și modificări la interior.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Maybach GLS, surprins în timpul testelor: modelul ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles

Viitorul SUV Mercedes-Maybach GLS a fost spionat în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul constructorului german ar urma să fie prezentat la finalul lunii noiembrie.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi lansat în cursul anului curent: modelul va avea la bază actuala generație GLS

Mercedes-Maybach va lansa primul SUV din gamă până la finalul acestui an, menționează surse apropiate companiei. Noul model va avea la bază arhitectura lui Mercedes-Benz GLS și va beneficia de un ampatament mai generos, dar și de modificări consistente la interior.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

SUV cu siglă Maybach: gama de lux a celor de la Mercedes ar putea include o versiune high-end a lui GLS

Mercedes analizează varianta de a lansa pe piaţă un SUV Maybach care să fie bazat pe GLS, iar în viitor gama ar putea fi completată de un model electric.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Maybach, SUV Mercedes-Maybach
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru