SUV cu siglă Maybach: gama de lux a celor de la Mercedes ar putea include o versiune high-end a lui GLS

de Daniel Popescu
Joi, 17.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes analizează varianta de a lansa pe piaţă un SUV Maybach care să fie bazat pe GLS, iar în viitor gama ar putea fi completată de un model electric.

Salonul Auto de la Los Angeles a fost gazda lansării spectaculoasei decapotabile Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, iar constructorul german a dezvăluit că ia serios în calcul oportunitatea extinderii gamei cu noi modele.

Primul pe listă ar putea fi un SUV, despre care publicaţia britanică Autocar anticipează că ar urma să fie bazat pe modelul GLS. "Un SUV Maybach este cu siguranţă una dintre numeroasele opţiuni, dar nu am luat încă nicio decizie", spune Matthias Luhrs, directorul global de vânzări al Mercedes.

Pe de altă parte, Maybach nu va primi în prima fază un model electric, în ciuda faptului că Mercedes pregăteşte lansarea brandului EQ. "Ar putea fi o opţiune pentru următoarea generaţie", a adăugat Luhrs.

Urmareste Automarket
În ciuda numeroaselor lansări din ultima vreme, inclusiv a conceptului Mercedes-Maybach Vision 6, oficialii mărcii germane afirmă că nu intenţionează să relanseze brandul de sine stătător Maybach, întrucât strategia actuală este mai eficientă.
"În prezent nu există planuri pentru un brand separat Maybach. Nu avem nevoie de asta", a mai precizat Luhrs.

În sprijinul afirmaţiilor sale, oficialul germanilor a dat ca exemplu versiunea cu ampatament lung Mercedes Clasa S Maybach, care s-a vândut în 15.000 de unităţi, dintre care jumătate doar pe piaţa din China.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • Pe citan cand vor pune oare?Nu de alta dar sa mi-l cumpar de pe acum si cand...asa ...sa-mi iau o sigla maybach ....fie si una chinezeasca....si-apoi sa ma vezi!!!!
    10 5
  • Astia de la Mercedes nu stiu cum sa le mai ia banii la fraieri ! Pun o sigla M pe ea schimba culoarea la cusaturile din piele o optiune in plus si gata ! O da cu 300 de mii de euro ea valorand 80 de mii :)))
    6 2
  • Terente Pateliov
    Marfa ! Asa se fac afacerile in ziua de azi, iar cum multi vor sa castige cat mai multi bani nemuncind, iei un GLS oarecare ii pui BADGE Maybach , niste jante cromate, alte cateva elemente care sa faca ''bling'', o tapiterie piele cu romburi si o dai cu 400 de mii. Hai ca iau un Trabant din targ, ii pun BADGE Maybach si-l dau cu 80 mii euro...pamana vere. :)))). Multi spalati pe creier , iar mafia automobilistica face bani fara numar de pe urma lor :))))))
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru