Primul teaser cu Polestar 2: 400 de cai putere, autonomie de 480 km și preț apropiat de Tesla Model 3

de Paul Cosma
Vineri, 04.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar, brandul de performanță de la Volvo, a lansat primul teaser pentru Polestar 2, al doilea model din gamă ce va fi lansat în 2019. Cele mai noi informații arată că Polestar 2 va avea 400 de cai putere, o autonomie de până la 480 de kilometri și un preț apropiat de Tesla Model 3.

Polestar 1 este primul model de serie lansat sub brandul Polestar. Hibridul cu 600 de cai putere poate fi comandat doar pe bază de abonament pe 2 sau 3 ani, începând cu 2019.

Planurile Polestar nu se opresc aici și compania pregătește încă 3 modele noi până în 2020. Un oficial al producătorului a confirmat de curând că Polestar 2 va fi lansat și el în 2019, fiind un sedan care va rivaliza cu Tesla Model 3.

Până la momentul lansării, Polestar 2 se prezintă parțial într-un teaser publicat de companie, alături de câteva informații tehnice.

Polestar 2 va fi primul model 100% electric de la Polestar și al grupului Volvo, cu autonomie de circa 480 de kilometri și 400 de cai putere. Noul model va putea fi comandat pe bază de abonament, iar prețul său va fi apropiat de Tesla Model 3, susțin oficialii companiei.

De asemenea, viitorul Polestar 2 va deveni primul model din gamă disponibil cu noul sistem de infotainment Sensus. Tehnologia va integra aplicații Google, printre care și Maps, iar acestea vor fi disponibile inclusiv pentru utilizatorii care nu au telefon cu sistem de operare Android.

Via Insideevs

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru