Primul teaser pentru noua generație Nissan Leaf: electrica va ajunge la o autonomie de 500 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a demarat campania de teasing pentru noua generație Leaf. Electricul japonez o să aibă autonomie mai bună, dar și un sistem de conducere semi-autonom.

Denumirea Leading Environmentally-friendly Affordable Family car nu vă spune nimic, nu-i așa? Hai să-l scriem prescurtat și o să citim Leaf. Da, despre Nissan Leaf vom vorbi astăzi, cel mai bine vândut model electric din lume.

Noua generație a lui Nissan Leaf va fi prezentată către finalul acestui an, iar Salonul Auto de la Frankfurt ar putea reprezenta momentul t zero. Dar până atunci, oficialii constructorului nipon au demarat o campanie de teasing. Prima fotografie a fost lansată în social media. Imaginea expusă ne oferă o idee asupra viitoarelor blocuri optice full LED gândite de japonezi. Și spre deosebire de ce vedem acum pe Leaf, viitoarea generație a făcut un pas important.

Zvonurile apărute în piață sugerează un alt lucru important: autonomia lui Leaf va crește considerabil. În primă fază, modelul niponilor va fi oferit cu o baterie capabilă să susțină 315 - 360 de kilometri în ciclul de testarea NEDC. Din 2020, Leaf ar urma să primească o baterie ceva mai mare, iar autonomia modelului va crește până la 500 de kilometri.

Dar acestea nu sunt singurele surprize pregătite de japonezi.

Viitoarea generație Leaf va oferi sistemul ProPilot. Astfel, noul model se va putea conduce singur pe autostradă cu păstrarea benzii de circulație.

Comentarii (2)

  • inceputul e promitator
    13 1
  • Succes noului redactor!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru