Primul teaser video cu viitoarea generație Skoda Octavia: modelul producătorului ceh va fi prezentat în 11 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primul teaser video cu noua generație Octavia. Modelul producătorului din Mlada Boleslav va avea dimensiuni mai mari comparativ cu actuala generație, tehnologii moderne la interior și versiuni plug-in hybrid.

În urmă cu câteva zile, Skoda a publicat o serie de informații referitoare la noua generație Octavia. Tot atunci, constructorul din Mlada Boleslav a oferit și o serie de fotografii cu modelul acoperit cu camuflaj.

Acum, Skoda a publicat primul teaser video cu viitoarea generație Octavia. Cehii scot în evidență câteva detalii de caroserie, dar și semnătura luminoasă a farurilor. Conform reprezentanților Skoda, noua generație Octavia va putea fi echipată cu faruri Matrix cu LED.

Spre deosebire de actuala versiune, viitoarea generație Octavia va avea dimensiuni mai generoase, spațiu interior mărit pentru pasagerii din spate și un portbagaj de 600 de litri (640 de litri în cazul versiunii Combi).

La interior, clienții vor putea comanda un instrumentar digital de bord cu o diagonală de 10 inch, un head-up display (premieră în gama constructorului din Mlada Boleslav) și un ecran central tactil tot cu o diagonală de 10 inch.

Gama de motorizări va include propulsoare pe benzină de un litru, 1.5 litri sau 2.0 litri cu puteri cuprinse între 110 CP și 190 CP.

Cei care preferă motoarele diesel vor putea alege unitatea de 2.0 litri TDI în versiuni de 115 CP, 150 CP și 200 CP.

De asemenea, Skoda va oferi și două versiuni plug-in hybrid. Ambele vor utiliza motorul pe benzină de 1.4 litri și un motor electric alimentat de la o baterie. Varianta de bază va oferi 204 cai putere, în timp ce vârful de gamă propune 245 de cai putere. Pentru moment, oficialii cehi nu au oferit date despre bateria folosită sau despre autonomia electrică oferită.

Noua generație Skoda va fi prezentată în premieră în 11 noiembrie în cadrul unui eveniment organizat în Praga.

Comentarii (7)

  • Antoniu
    Va fi o Scala la dimensiuni mai mari. Oricum, Skoda sunt masini low-cost. Sunt cumparate in Romania pentru ca sunt ieftine, dar calitatea lasa de dorit. A scazut el drastic in calitate Golf-ul (acum este o chinezarie supraevaluata) daramite Octavia care a fost proiectata din start sa fie ieftina pentru a nu concura cu Golf.
    5 13
  • Anonim
    Nu arata rau cu siguranta va face vanzari bune ! In Romania in ultimii ani este nr 1 la vanzari masini de import . O masina perfecta de familie mai practica decat un suv dar......moda
    7 2
  • Horea Oltean
    o porcarie ieftina marca Skoda! Mai bine un Talbot Horizon decat coaja asta!
    4 12
  • Adrian M
    pai cica va fi mai mare decat precedenta...de unde concluzia ca o asemenea barca este mai practica decat un suv?
    1 2
  • Anonim
    Pai este mai practica ai spatiu mai mult atat la interior cat si la portbagaj vorbim de necesitatile unei familii . Consmul mai mic masina sta mai bine pe sosea , mult mai confortabila ca un suv ,dinamica mai buna sa nu mai vorbim de pret de achizitie . Dar fiecare cu gustul si aprecierile personale, vorba aia cine da banul decide ce vrea .
    8 0
  • Nu înțeleg de ce Octavia crește și mai mult în dimensiuni, în timp ce Golf a rămas cu aceleași dimensiuni. O să aibă azi mâine dimensiuni de Passat Octavia asta.

    S-a urcat cineva vreodată în Octavia și s-a gândit: "Hmmmm...ar avea nevoie de și mai mult spațiu!"?
    6 0
  • Adrian M
    Ahaaa....deci mai mare e mai practic, foarte logic, un karoq de ex. e la fel de rapid, portbagaj suficient, dimensiuni mai reduse deci usor de parcat si strecurat prin oras (asta inteleg eu prin parctic), garda la dol mai mare deci nu mai zgarii spoilerul prin borduri si gropi etc
    La un suv ruliul este mai mare o idee dar nici barcile astea nu stau mai bine (vezi testul cu noul Passat)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru