Skoda Octavia Combi

Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Skoda lansează versiuni noi pentru Octavia RS: motor diesel de 200 CP și versiune pe benzină cu 245 CP

Actuala generație Skoda Octavia RS va fi disponibilă și în versiuni echipate doar cu motoare cu combustie. Versiunea diesel propune 200 de cai putere și 400 Nm, iar varianta pe benzină va livra 245 CP și 370 Nm.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Skoda Octavia se prezintă: interior modern și versiuni plug-in hybrid de până la 245 CP cu autonomie electrică de 55 kilometri

Skoda a publicat imagini și detalii tehnice ale noii generații Octavia. Modelul-simbol al mărcii a crescut în dimensiuni, are un interior modern și primește două versiuni plug-in hybrid de până la 245 de cai putere cu autonomie electrică de 55 de kilometri.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitoarea generație Skoda Octavia: modelul producătorului ceh va fi prezentat în 11 noiembrie

Skoda a publicat primul teaser video cu noua generație Octavia. Modelul producătorului din Mlada Boleslav va avea dimensiuni mai mari comparativ cu actuala generație, tehnologii moderne la interior și versiuni plug-in hybrid.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Poze și informații oficiale referitoare la noua generație Skoda Octavia: dimensiuni mai mari, interior modern și versiuni plug-in hybrid

Skoda a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu viitoarea generație Octavia. Totodată, cehii vin cu o mulțime de informații referitoare la noul model. Skoda Octavia are dimensiuni mai generoase, un interior mult mai modern și două variante plug-in hybrid cu puteri de până la 245 CP.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Tuning

ABT propune un pachet de performanță pentru Skoda Octavia Combi RS: 290 CP și 410 Nm pentru break-ul din Cehia

Tunerul ABT Sportsline oferă un pachet de performanță pentru break-ul Skoda Octavia RS. Kit-ul poate fi instalat atât pe versiunea diesel, cât și pe varianta echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri.
Joi, 30 Octombrie 2014 | Modele noi

Skoda Octavia sedan primeşte tracţiune 4x4

Skoda a anunţat că va oferi tracţiune integrală şi pe varianta liftback, cu cinci uşi, a actualului Octavia. Ea va fi alăturată unui motor pe benzină, dar şi altor trei dieseluri extrem de populare şi în România.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Skoda Octavia Combi, premiera mondială a cehilor

În standul Skoda de la Palexpo tronează noul Octavia Combi, expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA 2013: Standul Skoda, axat pe Octavia şi versiunile sale

Skoda a venit la Salonul Auto cu cel mai bine vândut model din gama sa, Octavia, disponibil în trei "arome": Berlină, Combi şi Combi 4x4. Automarket a urmărit lansarea plină de fast a compactei ceheşti.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Skoda Octavia Combi: toate detaliile versiunii break a lui Octavia

Familiile care au nevoie de spaţiu în clasa compactă se pot baza începând cu acest an pe versiunea break a noii generaţii Octavia. Aceasta oferă spaţiu berechet, confort ridicat şi o serie de elemente tehnologice noi pentru Skoda.
Marti, 19 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Skoda Octavia Combi - primele imagini şi informaţii oficiale

Skoda va introduce la Salonul Auto de la Geneva o premieră deosebit de importantă pentru viitorul gamei. Este vorba despre Octavia Combi, break-ul popular ajuns deja la a treia generaţie.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Primul vehicul electric de la Skoda: Octavia GreenEline

Primul model electric din istoria Skoda a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris. Acesta este Octavia GreenEline şi este un concept care va fi testat în flote speciale începând cu anul 2011.

Tag-uri similare

Skoda, Salon Auto, Salonul Auto Paris, Skoda Octavia, Octavia, Paris 2010, Skoda Octavia Combi, Octavia Combi, Skoda Octavia Greenline, vehicule electrice Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru