Primul teaser video cu viitorul Ford Kuga: SUV-ul americanilor va fi prezentat în 2 aprilie

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va expune noua generație Kuga în 2 aprilie în cadrul unui eveniment desfășurat în Amsterdam. Primul clip teaser dezvăluie doar câteva detalii de caroserie.

Ford a publicat primul teaser video cu viitoarea generație Kuga. SUV-ul producătorului american va fi expus în premieră în 2 aprilie în cadrul unui eveniment special care va avea loc în Amsterdam.

În cadrul teaserului video observăm forma și semnătura luminoasă a farurilor, prizele de aer de la nivelul spoilerului frontal, selectorul cutiei de viteze și o mică parte din zona posterioară. Totodată, observăm că Ford a decis ca numele modelului să fie amplasat central, soluție pe care o întâlnim și în cazul noii generații Focus.

Tot în cadrul evenimentului din Amsterdam, americanii vor veni cu informații noi cu privire la planurile de viitor. Constructorul american a anunțat deja că modelele Fiesta și Focus vor primi versiuni mild hybrid, iar prezentarea acestora va avea loc tot în 2 aprilie. Sistemul mild hybrid va fi bazat pe un pachet electric la 48V care să ajute la reducerea emisiilor și a consumului de carburant.

În plus, există șanse mari ca americanii să anunțe și o versiune plug-in hybrid pentru noul Kuga.

Conform unor surse apropiate companiei, Ford ar urma să prezinte la Amsterdam și noul SUV Puma.

Aceleași voci susțin că modelul ar urma să fie produs la uzina pe care americanii o dețin în România la Craiova.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru